[linux-dvb] Brainwashed VP-1022

Doru C doru_c at myway.com
Sat Apr 23 05:25:30 CEST 2005


Hi,



I have an eeprom damaged Twinhan VP-1022. 



   00:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   10:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   20:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   30:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   40:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   50:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   60:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   70:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   80:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   90:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   A0:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   B0:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   C0:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   D0:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   E0:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FF FF FF FF FF FF FF FF 

   F0:  FF FF FF FF FF FF FF FF-FE FF FF FF 00 01 FE FE



All of a sudden it stopped working. The last 4 bytes are the subsystem ID and are definitely wrong. It should read 00 01 18 22. I have no clue about the rest of the content. Can a VP-1022 owner please post the content of his/her eeprom. Hopefully I would get it back to work.



TIA,

Doru





_______________________________________________
No banners. No pop-ups. No kidding.
Make My Way your home on the Web - http://www.myway.com




More information about the linux-dvb mailing list