[linux-dvb] Hauppage Nova-T firmware upload bug

Darren Salt linux at youmustbejoking.demon.co.uk
Sat Dec 31 01:43:58 CET 2005


I demand that Oliver Endriss may or may not have written...

> Thomas Richter wrote:
>> recently, I faced problems using my Hauppage Nova-T (old model,
>> TechnoTrend design), especially getting the firmware uploaded correctly.
>> The driver continuously fails to load the firmware, even though the file
>> is in the right place. Interestingly, this behaivour is not reproducable:
>> The system works fine for a week, then the next day it fails, and even
>> rebooting doesn't bring it back to a working condition. The DVB-T card
>> then requires once loading the windows drivers; then, when rebooting to
>> Linux, things are fine again.

>> I played a lot with the sources now, using the 1.1.1 release of the
>> linuxtv-dvb sources.

> This driver is way too old and obsolete. Try current CVS with an 2.6.x
> kernel.

You may also want to try my budget-ci patches. (Note that these obsolete the
older version which uses /proc/budget_ci_ir.)

  <URL:http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/2005-December/007112.html>
  <URL:http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/2005-December/007111.html>

[snip]
-- 
| Darren Salt | d youmustbejoking,demon,co,uk | nr. Ashington,
| Debian,     | s zap,tartarus,org            | Northumberland
| RISC OS     | @                             | Toon Army
|   I don't ask for much, just untold riches...

So many men, so many opinions; every one his own way.



More information about the linux-dvb mailing list