AW: AW: [linux-dvb] DVB0: Lock was lost, ...

Rene Jahn rene.jahn at ontec.at
Wed Jun 15 16:28:05 CEST 2005



> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: Andrew de Quincey [mailto:adq_dvb at lidskialf.net] 
> Gesendet: Mittwoch, 15. Juni 2005 16:20
> An: Rene Jahn
> Betreff: Re: AW: [linux-dvb] DVB0: Lock was lost, ...
> 
> 
> On Wednesday 15 June 2005 11:32, you wrote:
> > > -----Ursprüngliche Nachricht-----
> > > Von: linux-dvb-bounces at linuxtv.org
> > > [mailto:linux-dvb-bounces at linuxtv.org] Im Auftrag von Andrew
> > > de Quincey
> > > Gesendet: Dienstag, 14. Juni 2005 22:49
> > > An: linux-dvb at linuxtv.org
> > > Betreff: Re: [linux-dvb] DVB0: Lock was lost, ...
> > >
> > > On Tuesday 14 June 2005 21:37, rene.jahn at ontec.at wrote:
> > > > I got following error:
> > > >
> > > > DVB0: Lock was lost, but regained by setting the tone. This
> > >
> > > may indicate
> > >
> > > > your power supply is noisy/slightly incompatable with this
> > >
> > > DVB-S adapter.
> > >
> > > > I watched a divx video with mplayer plugin and vdr 1.3.26.
> > >
> > > Some minutes
> > >
> > > > after the
> > > > video stopped I found the message 3 times in my logs.
> > > >
> > > > I think my power supply is ok :)
> > > > -> Chieftec Delta 350W, GPS-350EB-101A
> > > >
> > > > I have two Nexus cards, one SCSI Harddisk(37G), two IDE
> > >
> > > Harddisks(160G)
> > >
> > > > and an adaptec SCSI controller.
> > > > CPU: AMD Athlon XP 2600+
> > > >
> > > >
> > > > Any ideas?
> > >
> > > Interesting... did you ever have problems with the signal
> > > suddenly being lost
> > > before? Have you any idea what driver revision you used if not?
> > >
> > > This is part of an ongoing investigation into this problem.
> >
> > I had never problems with the signal!
> >
> > dvb driver: CVS (checked out files yesterday (Tuesday 14 
> June 2005 09:08
> > am)
> 
> OK - so there are no actual glitching problems with the 
> driver - its just the 
> error message? 

I had to restart vdr, because the picture was frozen.

I didn't reload the dvb driver because after restarting everything
was ok.

> 
> 





More information about the linux-dvb mailing list