[linux-dvb] Twinhan VP1041 and 64-bit FC6 troubles

Gernot Pansy pansyg at gmx.at
Mon Nov 12 13:54:27 CET 2007


hy, 

pherhaps you like to try this patch against the current multiproto branch on 
http://jusst.de/hg/multiproto/.

http://pansy.at/gernot/twinhan-vp1041.diff.gz

it's working much better for me. also it compiles with recent kernels.

gernot

p.s.: 

if you want to test it mythtv, youd could try this hack against current svn:

http://pansy.at/gernot/mythtv-multiproto-hack.diff.gz


On Saturday 06 October 2007 19:16:57 Simeon Simeonov wrote:
> Hello everyone,
>
> I have hard time getting the VP1041 (Azureware AD-SP
> 400)
> to work properly with 64-bit FC6. I used the drivers
> from
> Twinhan web site. First compiled them with the stock
> kernel-2.6.18-1.2798, then I tried with the latest
> 2.6.22 -2 FC6 kernel. The drivers compile OK. They
> also load just fine, the frontend is created and all
> of the nodes in /dev/dvb* are created just fine.
> The problem is when I try to use the interface - as
> soon as I try to open the frontend I get kernel Oops.
> It looks like stb0899 module is not happy about
> something.
> I've seen that some people are using the card - how
> did you guys get it to work? Could it be the 64-bit
> that is giving me problems?
>
> Thanks.
> Simeon
>
>
>      
> ___________________________________________________________________________
>_________ Shape Yahoo! in your own image.  Join our Network Research Panel
> today!   http://surveylink.yahoo.com/gmrs/yahoo_panel_invite.asp?a=7
>
>
>
> _______________________________________________
> linux-dvb mailing list
> linux-dvb at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb





More information about the linux-dvb mailing list