[linux-dvb] Missing channels on FlyDVB-S LR300 (saa7134-dvb)

James Le Cuirot chewi at aura-online.co.uk
Thu Sep 20 13:04:50 CEST 2007


Hi guys,

> > > Hi there. I bought a FlyDVB-S LR300 a few weeks ago. I set it up
> > > for use with MythTV but I have been unable to get more than a few
> > > channels and the ones I can get are pretty bad. No BBC besides
> > > radio. No ITV. No Film4. The only remotely interesting one is Sky
> > > News UK.
> > > 
> > 
> > Hi, I have seen the same results on mine (LR300 with silicon tuner).
> > 
> > If you have managed to make it work, please advice (thanks!, I have
> > made a search on the list and I have not seen any result about this
> > issue).

I'm afraid I haven't had any luck. I filed a bug but the only response
I've had didn't help. http://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=8824

> > If not, I can add some more info to the description.

Thanks for this.

> > With the original Windows drivers, the provided version did not work
> > (same failures!). But the updated version does work! So it seems
> > that they had to make an update on the sw for some component or
> > something like that.

I actually did try several different Windows driver and application
versions but none of them fixed the problem.

> > Thanks, and regards,
> > --Héctor
> 
> Hi,
> 
> Philips semiconductors is outsourced to NXP,
> 
> and the only contacts we had so far came from some guys in India.
> 
> To be honest, I didn't had the impression that they already know on
> what they are sitting now.
> 
> Happy camping,
> 
> Hermann

It's good to know it's not just mine that's playing up but I'm a bit
disappointed to hear that. Any idea how we can get hold of these guys?
I don't think anyone else is going to fix it in a hurry.

James




More information about the linux-dvb mailing list