<html xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:st1="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=big5">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 11 (filtered medium)">
<o:SmartTagType namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags"
 name="country-region"/>
<o:SmartTagType namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags"
 name="place"/>
<o:SmartTagType namespaceuri="urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags"
 name="chsdate" downloadurl=""/>
<!--[if !mso]>
<style>
st1\:*{behavior:url(#default#ieooui) }
</style>
<![endif]-->
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:新細明體;
        panose-1:2 2 3 0 0 0 0 0 0 0;}
@font-face
        {font-family:"\@新細明體";
        panose-1:2 2 3 0 0 0 0 0 0 0;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:Arial;
        color:windowtext;}
 /* Page Definitions */
 @page Section1
        {size:595.3pt 841.9pt;
        margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt;
        layout-grid:18.0pt;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>

</head>

<body lang=ZH-TW link=blue vlink=purple style='text-justify-trim:punctuation'>

<div class=Section1 style='layout-grid:18.0pt'>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>Linux Version: <st1:chsdate
IsROCDate="False" IsLunarDate="False" Day="30" Month="12" Year="1899" w:st="on">2.6.11</st1:chsdate>-mm4
on Fedora 3<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>Codec version: xine1.0<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>Player version: caffeine
0.6<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>Location: <st1:place
w:st="on"><st1:country-region w:st="on">Taiwan</st1:country-region></st1:place>
<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>i am using a USB device
for DVB-t, Scan channel is okay too<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>but when I double click on
the channel I want to play (TTV-1)<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>kaffeine and all linux
system hangs up, and nothing plays out<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>however, my USB device
shows channel locked, and all system <o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>can be playback on same
computer but under window base<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>I am using UPMOST DVB200
for hardware device<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal style='layout-grid-mode:char'><font size=1 face=Arial><span
lang=EN-NZ style='font-size:9.0pt;font-family:Arial'>Can anyone give me a hand
which thing I have to change to fix this thing up?<o:p></o:p></span></font></p>

<p class=MsoNormal><font size=1 face=Arial><span lang=EN-NZ style='font-size:
9.0pt;font-family:Arial'><o:p>&nbsp;</o:p></span></font></p>

</div>

</body>

</html>