Its an asus p4p800s-x (as above ;-) )&nbsp; Its an intel 848 chipset.<br>
<br>
Have tried both compiled in and modules.<br>
<br>
What i2c settings do you have?<br>
<br>
Cheers<br>
Paul<br><br><div><span class="gmail_quote">On 9/12/05, <b class="gmail_sendername">Matt</b> &lt;<a href="mailto:fwmatt@dsl.pipex.com">fwmatt@dsl.pipex.com</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Paul Wheeler wrote:<br><br>&gt; I have searched the list and the net to try and find a solution to<br>&gt; this but so far unsuccessfull. The problem is that the dvb frontend is<br>&gt; not found. I have tried on a different motherboard and still same
<br>&gt; problem however a different computer it works fine.<br>&gt;<br>&gt; I get the following in dmesg<br>&gt;<br>&gt; mt352_read_register: readreg error (reg=127, ret==-5)<br>&gt; dvb-bt8xx: A frontend driver was not found for device 109e/0878
<br>&gt; subsystem 1461/0771<br>&gt;<br>&gt;&nbsp;&nbsp;In both machines I am using Gentoo-2.6.13-r1 kernel.<br>&gt;<br>&gt; The motherboards that it fails on are:<br>&gt;<br>&gt; asus p4p800s-x and an aopen intel 865 board<br>&gt;
<br>&gt; it works fine in my shuttle sn41g2.<br>&gt;<br>&gt; I have tried all possible hardware fixes.<br>&gt;<br>&gt; The card is recognized to begin with on the motherboard(asus) but<br>&gt; after a reboot stops and hasnt worked since!!
<br>&gt;<br>&gt; I have noticed others who have had this problem before but no solution<br>&gt; is posted. Could people possible post what motherboard they have if<br>&gt; the card works or how they solved this problem if they had it before.
<br>&gt;<br>&gt; Cheers<br>&gt;<br>&gt; Paul<br>&gt;<br>&gt;------------------------------------------------------------------------<br>&gt;<br>&gt;_______________________________________________<br>&gt;linux-dvb mailing list
<br>&gt;<a href="mailto:linux-dvb@linuxtv.org">linux-dvb@linuxtv.org</a><br>&gt;<a href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb">http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb</a><br>&gt;<br>
I have a the very same card and also an asus motherboard but I have not<br>had any problems with it. What asus is it? I am running it with<br>2.6.13-gentoo, are you using modules or statically compiling them into<br>the kernel? (Shouldn't make any difference but I am just nosy :p)
<br><br>Matt<br><br>_______________________________________________<br>linux-dvb mailing list<br><a href="mailto:linux-dvb@linuxtv.org">linux-dvb@linuxtv.org</a><br><a href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb">
http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb</a><br></blockquote></div><br>