Hi,<br/><br/>I've just bought an AVerTV Hybrid+FM pci card just to find out it has no linux support yet. I met mkrufky at irc (nice guy by the way) who told me to mail lspci -vn output to v4l mailing lists. So, here it is.<br/><br/>I apologise for any inconvenience since I'm sending this mail to both v4l and dvb lists.<br/><br/>*Notice that there's also a Best Buy (bt878 based card) on the system.<br/><br/>SnOp<br/><br/>******************* lscpi -vn output ***********************<br/>pvr:/home/snop # lspci -vn<br/>00:00.0 Class 0600: 8086:2530 (rev 04)<br/>Flags: bus master, fast devsel, latency 0<br/>Memory at f8000000 (32-bit, prefetchable) [size=64M]<br/>Capabilities: [a0] AGP version 2.0<br/><br/>00:01.0 Class 0604: 8086:2532 (rev 04)<br/>Flags: bus master, 66MHz, fast devsel, latency 32<br/>Bus: primary=00, secondary=01, subordinate=01, sec-latency=32<br/>Memory behind bridge: fc900000-fe9fffff<br/>Prefetchable memory behind bridge: ec500000-f46fffff<br/><br/>00:1e.0 Class 0604: 8086:244e (rev 04)<br/>Flags: bus master, fast devsel, latency 0<br/>Bus: primary=00, secondary=02, subordinate=02, sec-latency=32<br/>I/O behind bridge: 0000d000-0000dfff<br/>Memory behind bridge: fea00000-feafffff<br/>Prefetchable memory behind bridge: f4700000-f47fffff<br/><br/>00:1f.0 Class 0601: 8086:2440 (rev 04)<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 0<br/><br/>00:1f.1 Class 0101: 8086:244b (rev 04) (prog-if 80 [Master])<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 0<br/>I/O ports at ffa0 [size=16]<br/><br/>00:1f.2 Class 0c03: 8086:2442 (rev 04)<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 10<br/>I/O ports at ef80 [size=32]<br/><br/>00:1f.3 Class 0c05: 8086:2443 (rev 04)<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: medium devsel, IRQ 9<br/>I/O ports at efa0 [size=16]<br/><br/>00:1f.5 Class 0401: 8086:2445 (rev 04)<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 0, IRQ 9<br/>I/O ports at e800 [size=256]<br/>I/O ports at ef00 [size=64]<br/><br/>01:00.0 Class 0300: 10de:0172 (rev a3)<br/>Flags: bus master, 66MHz, medium devsel, latency 32, IRQ 11<br/>Memory at fd000000 (32-bit, non-prefetchable) [size=16M]<br/>Memory at f0000000 (32-bit, prefetchable) [size=64M]<br/>Memory at f4680000 (32-bit, prefetchable) [size=512K]<br/>Expansion ROM at fe9e0000 [disabled] [size=128K]<br/>Capabilities: [60] Power Management version 2<br/>Capabilities: [44] AGP version 2.0<br/><br/>02:01.0 Class 0c03: 1033:0035 (rev 41) (prog-if 10)<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 10<br/>Memory at feafd000 (32-bit, non-prefetchable) [size=4K]<br/>Capabilities: [40] Power Management version 2<br/><br/>02:01.1 Class 0c03: 1033:0035 (rev 41) (prog-if 10)<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 11<br/>Memory at feafe000 (32-bit, non-prefetchable) [size=4K]<br/>Capabilities: [40] Power Management version 2<br/><br/>02:01.2 Class 0c03: 1033:00e0 (rev 02) (prog-if 20)<br/>Subsystem: 8086:4d44<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 5<br/>Memory at feaffc00 (32-bit, non-prefetchable) [size=256]<br/>Capabilities: [40] Power Management version 2<br/><br/>02:0a.0 Class 0400: 109e:036e (rev 11)<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 11<br/>Memory at f47fe000 (32-bit, prefetchable) [size=4K]<br/>Capabilities: [44] Vital Product Data<br/>Capabilities: [4c] Power Management version 2<br/><br/>02:0a.1 Class 0480: 109e:0878 (rev 11)<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 11<br/>Memory at f47ff000 (32-bit, prefetchable) [size=4K]<br/>Capabilities: [44] Vital Product Data<br/>Capabilities: [4c] Power Management version 2<br/><br/>02:0c.0 Class 0480: 1131:7133 (rev d1)<br/>Subsystem: 1461:2c00<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 9<br/>Memory at feaff000 (32-bit, non-prefetchable) [size=2K]<br/>Capabilities: [40] Power Management version 2<br/><br/>02:0d.0 Class 0200: 10ec:8139 (rev 10)<br/>Subsystem: 10ec:8139<br/>Flags: bus master, medium devsel, latency 32, IRQ 11<br/>I/O ports at d800 [size=256]<br/>Memory at feaff800 (32-bit, non-prefetchable) [size=256]<br/>Expansion ROM at f4700000 [disabled] [size=64K]<br/><br/>******************* dmesg output ***********************<br/>dmesg<br/>Linux version 2.6.13-15.7-default (geeko@buildhost) (gcc version 4.0.2 20050901 (prerelease) (SUSE Linux)) #1 Tue Nov 29 14:32:29 UTC 2005<br/>BIOS-provided physical RAM map:<br/>BIOS-e820: 0000000000000000 - 000000000009fc00 (usable)<br/>BIOS-e820: 000000000009fc00 - 00000000000a0000 (reserved)<br/>BIOS-e820: 00000000000e0000 - 0000000000100000 (reserved)<br/>BIOS-e820: 0000000000100000 - 000000000ffc0000 (usable)<br/>BIOS-e820: 000000000ffc0000 - 000000000fff8000 (ACPI data)<br/>BIOS-e820: 000000000fff8000 - 0000000010000000 (ACPI NVS)<br/>BIOS-e820: 00000000fec00000 - 00000000fec01000 (reserved)<br/>BIOS-e820: 00000000fee00000 - 00000000fee01000 (reserved)<br/>BIOS-e820: 00000000ffb80000 - 00000000ffc00000 (reserved)<br/>BIOS-e820: 00000000fff00000 - 0000000100000000 (reserved)<br/>0MB HIGHMEM available.<br/>255MB LOWMEM available.<br/>On node 0 totalpages: 65472<br/>DMA zone: 4096 pages, LIFO batch:1<br/>Normal zone: 61376 pages, LIFO batch:31<br/>HighMem zone: 0 pages, LIFO batch:1<br/>DMI 2.3 present.<br/>ACPI: RSDP (v000 AMI ) @ 0x000ff980<br/>ACPI: RSDT (v001 D850MV MV85010A 0x20020517 MSFT 0x00001011) @ 0x0fff0000<br/>ACPI: FADT (v001 D850MV MV85010A 0x20020517 MSFT 0x00001011) @ 0x0fff1000<br/>ACPI: MADT (v001 D850MV MV85010A 0x20020517 MSFT 0x00001011) @ 0x0ffe3809<br/>ACPI: DSDT (v001 D850MV MV85010A 0x00000005 MSFT 0x0100000b) @ 0x00000000<br/>ACPI: PM-Timer IO Port: 0x408<br/>ACPI: local apic disabled<br/>Allocating PCI resources starting at 10000000 (gap: 10000000:eec00000)<br/>Built 1 zonelists<br/>Kernel command line: root=/dev/hda2 vga=0x317 selinux=0 resume=/dev/hda1 splash=silent<br/>bootsplash: silent mode.<br/>Initializing CPU#0<br/>PID hash table entries: 1024 (order: 10, 16384 bytes)<br/>Detected 1994.215 MHz processor.<br/>Using pmtmr for high-res timesource<br/>Console: colour dummy device 80x25<br/>Dentry cache hash table entries: 65536 (order: 6, 262144 bytes)<br/>Inode-cache hash table entries: 32768 (order: 5, 131072 bytes)<br/>Memory: 253656k/261888k available (2029k kernel code, 7560k reserved, 695k data, 204k init, 0k highmem)<br/>Checking if this processor honours the WP bit even in supervisor mode... Ok.<br/>Calibrating delay using timer specific routine.. 3992.50 BogoMIPS (lpj=7985008)<br/>Security Framework v1.0.0 initialized<br/>SELinux: Disabled at boot.<br/>Mount-cache hash table entries: 512<br/>CPU: After generic identify, caps: 3febfbff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000<br/>CPU: After vendor identify, caps: 3febfbff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000<br/>CPU: Trace cache: 12K uops, L1 D cache: 8K<br/>CPU: L2 cache: 512K<br/>CPU: After all inits, caps: 3febfbff 00000000 00000000 00000080 00000000 00000000 00000000<br/>Intel machine check architecture supported.<br/>Intel machine check reporting enabled on CPU#0.<br/>CPU0: Intel P4/Xeon Extended MCE MSRs (12) available<br/>CPU0: Thermal monitoring enabled<br/>mtrr: v2.0 (20020519)<br/>CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.00GHz stepping 04<br/>Enabling fast FPU save and restore... done.<br/>Enabling unmasked SIMD FPU exception support... done.<br/>Checking 'hlt' instruction... OK.<br/>checking if image is initramfs... it is<br/>Freeing initrd memory: 1748k freed<br/>ACPI: Looking for DSDT in initrd... not found!<br/>not found!<br/>ACPI: setting ELCR to 0200 (from 0e20)<br/>NET: Registered protocol family 16<br/>ACPI: bus type pci registered<br/>PCI: PCI BIOS revision 2.10 entry at 0xfda95, last bus=2<br/>PCI: Using configuration type 1<br/>ACPI: Subsystem revision 20050408<br/>ACPI: Interpreter enabled<br/>ACPI: Using PIC for interrupt routing<br/>ACPI: PCI Root Bridge [PCI0] (0000:00)<br/>PCI: Probing PCI hardware (bus 00)<br/>ACPI: Assume root bridge [\_SB_.PCI0] segment is 0<br/>Boot video device is 0000:01:00.0<br/>PCI: Transparent bridge - 0000:00:1e.0<br/>ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0._PRT]<br/>ACPI: PCI Interrupt Routing Table [\_SB_.PCI0.PCI1._PRT]<br/>ACPI: Power Resource [FDDP] (off)<br/>ACPI: Power Resource [URP1] (off)<br/>ACPI: Power Resource [URP2] (off)<br/>ACPI: Power Resource [LPTP] (off)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKA] (IRQs 3 4 5 6 7 9 10 *11 12 14 15)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] (IRQs 3 4 5 6 7 *9 10 11 12 14 15)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] (IRQs 3 4 5 6 7 9 10 *11 12 14 15)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] (IRQs 3 4 5 6 7 9 *10 11 12 14 15)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKE] (IRQs 3 4 5 6 7 9 10 11 12 14 15) *0, disabled.<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKF] (IRQs 3 4 5 6 7 9 10 *11 12 14 15)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKG] (IRQs 3 4 5 6 7 9 10 *11 12 14 15)<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKH] (IRQs 3 4 *5 6 7 9 10 11 12 14 15)<br/>Linux Plug and Play Support v0.97 (c) Adam Belay<br/>pnp: PnP ACPI init<br/>pnp: PnP ACPI: found 12 devices<br/>PCI: Using ACPI for IRQ routing<br/>PCI: If a device doesn't work, try "pci=routeirq". If it helps, post a report<br/>TC classifier action (bugs to netdev@vger.kernel.org cc hadi@cyberus.ca)<br/>PCI: Bridge: 0000:00:01.0<br/>IO window: disabled.<br/>MEM window: fc900000-fe9fffff<br/>PREFETCH window: ec500000-f46fffff<br/>PCI: Bridge: 0000:00:1e.0<br/>IO window: d000-dfff<br/>MEM window: fea00000-feafffff<br/>PREFETCH window: f4700000-f47fffff<br/>PCI: Setting latency timer of device 0000:00:1e.0 to 64<br/>apm: BIOS version 1.2 Flags 0x03 (Driver version 1.16ac)<br/>apm: overridden by ACPI.<br/>audit: initializing netlink socket (disabled)<br/>audit(1136845572.412:1): initialized<br/>Total HugeTLB memory allocated, 0<br/>VFS: Disk quotas dquot_6.5.1<br/>Dquot-cache hash table entries: 1024 (order 0, 4096 bytes)<br/>Initializing Cryptographic API<br/>vesafb: framebuffer at 0xf0000000, mapped to 0xd0880000, using 6144k, total 65536k<br/>vesafb: mode is 1024x768x16, linelength=2048, pages=1<br/>vesafb: protected mode interface info at c000:e700<br/>vesafb: scrolling: redraw<br/>vesafb: Truecolor: size=0:5:6:5, shift=0:11:5:0<br/>bootsplash 3.1.6-2004/03/31: looking for picture...<6> silentjpeg size 76011 bytes,<6>...found (1024x768, 12703 bytes, v3).<br/>Console: switching to colour frame buffer device 127x44<br/>fb0: VESA VGA frame buffer device<br/>isapnp: Scanning for PnP cards...<br/>isapnp: No Plug & Play device found<br/>Real Time Clock Driver v1.12<br/>PNP: PS/2 Controller [PNP0303:PS2K,PNP0f03:PS2M] at 0x60,0x64 irq 1,12<br/>serio: i8042 AUX port at 0x60,0x64 irq 12<br/>serio: i8042 KBD port at 0x60,0x64 irq 1<br/>Serial: 8250/16550 driver $Revision: 1.90 $ 8 ports, IRQ sharing enabled<br/>ttyS0 at I/O 0x3f8 (irq = 4) is a 16550A<br/>ttyS1 at I/O 0x2f8 (irq = 3) is a 16550A<br/>ttyS0 at I/O 0x3f8 (irq = 4) is a 16550A<br/>ttyS1 at I/O 0x2f8 (irq = 3) is a 16550A<br/>io scheduler noop registered<br/>io scheduler anticipatory registered<br/>io scheduler deadline registered<br/>io scheduler cfq registered<br/>Floppy drive(s): fd0 is 1.44M<br/>FDC 0 is a post-1991 82077<br/>RAMDISK driver initialized: 16 RAM disks of 64000K size 1024 blocksize<br/>loop: loaded (max 8 devices)<br/>mice: PS/2 mouse device common for all mice<br/>input: PC Speaker<br/>md: md driver 0.90.2 MAX_MD_DEVS=256, MD_SB_DISKS=27<br/>md: bitmap version 3.38<br/>NET: Registered protocol family 2<br/>input: AT Translated Set 2 keyboard on isa0060/serio0<br/>IP route cache hash table entries: 4096 (order: 2, 16384 bytes)<br/>TCP established hash table entries: 16384 (order: 5, 131072 bytes)<br/>TCP bind hash table entries: 16384 (order: 4, 65536 bytes)<br/>TCP: Hash tables configured (established 16384 bind 16384)<br/>TCP reno registered<br/>NET: Registered protocol family 1<br/>Using IPI Shortcut mode<br/>ACPI wakeup devices:<br/>PBTN PCI1 NEC0 NEC1 NEC2 UAR1 UAR2 USB USB2 AC9 SMB<br/>ACPI: (supports S0 S1 S4 S5)<br/>Freeing unused kernel memory: 204k freed<br/>Uniform Multi-Platform E-IDE driver Revision: 7.00alpha2<br/>ide: Assuming 33MHz system bus speed for PIO modes; override with idebus=xx<br/>ICH2: IDE controller at PCI slot 0000:00:1f.1<br/>ICH2: chipset revision 4<br/>ICH2: not 100% native mode: will probe irqs later<br/>ide0: BM-DMA at 0xffa0-0xffa7, BIOS settings: hda:DMA, hdb:pio<br/>ide1: BM-DMA at 0xffa8-0xffaf, BIOS settings: hdc:DMA, hdd:DMA<br/>Probing IDE interface ide0...<br/>input: PS/2 Generic Mouse on isa0060/serio1<br/>hda: ST360021A, ATA DISK drive<br/>ide0 at 0x1f0-0x1f7,0x3f6 on irq 14<br/>hda: max request size: 128KiB<br/>hda: 117231408 sectors (60022 MB) w/2048KiB Cache, CHS=65535/16/63, UDMA(100)<br/>hda: cache flushes not supported<br/>hda: hda1 hda2<br/>Probing IDE interface ide1...<br/>hdc: LITEON DVD-ROM LTD163D, ATAPI CD/DVD-ROM drive<br/>hdd: LITE-ON LTR-32125W, ATAPI CD/DVD-ROM drive<br/>ide1 at 0x170-0x177,0x376 on irq 15<br/>ACPI: CPU0 (power states: C1[C1])<br/>Attempting manual resume<br/>swsusp: Suspend partition has wrong signature?<br/>hdc: ATAPI 48X DVD-ROM drive, 512kB Cache, UDMA(33)<br/>Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20<br/>hdd: ATAPI 40X CD-ROM CD-R/RW drive, 1984kB Cache, UDMA(33)<br/>SGI XFS with ACLs, security attributes, realtime, large block numbers, no debug enabled<br/>SGI XFS Quota Management subsystem<br/>XFS mounting filesystem hda2<br/>Ending clean XFS mount for filesystem: hda2<br/>bootsplash: status on console 0 changed to on<br/>md: Autodetecting RAID arrays.<br/>md: autorun ...<br/>md: ... autorun DONE.<br/>Adding 795176k swap on /dev/hda1. Priority:-1 extents:1<br/>device-mapper: 4.4.0-ioctl (2005-01-12) initialised: dm-devel@redhat.com<br/>parport: PnPBIOS parport detected.<br/>parport0: PC-style at 0x378, irq 7 [PCSPP,TRISTATE,EPP]<br/>lp0: using parport0 (interrupt-driven).<br/>pci_hotplug: PCI Hot Plug PCI Core version: 0.5<br/>shpchp: shpc_init : shpc_cap_offset == 0<br/>shpchp: shpc_init : shpc_cap_offset == 0<br/>shpchp: Standard Hot Plug PCI Controller Driver version: 0.4<br/>hw_random hardware driver 1.0.0 loaded<br/>Linux agpgart interface v0.101 (c) Dave Jones<br/>agpgart: Detected an Intel i850 Chipset.<br/>agpgart: AGP aperture is 64M @ 0xf8000000<br/>Linux video capture interface: v1.00<br/>usbcore: registered new driver usbfs<br/>usbcore: registered new driver hub<br/>ohci_hcd: 2005 April 22 USB 1.1 'Open' Host Controller (OHCI) Driver (PCI)<br/>ACPI-0212: *** Warning: Device is not power manageable<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKD] enabled at IRQ 10<br/>PCI: setting IRQ 10 as level-triggered<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:01.0[A] -> Link [LNKD] -> GSI 10 (level, low) -> IRQ 10<br/>ohci_hcd 0000:02:01.0: OHCI Host Controller<br/>ohci_hcd 0000:02:01.0: new USB bus registered, assigned bus number 1<br/>ohci_hcd 0000:02:01.0: irq 10, io mem 0xfeafd000<br/>USB Universal Host Controller Interface driver v2.3<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:00:1f.2[D] -> Link [LNKD] -> GSI 10 (level, low) -> IRQ 10<br/>PCI: Setting latency timer of device 0000:00:1f.2 to 64<br/>uhci_hcd 0000:00:1f.2: UHCI Host Controller<br/>uhci_hcd 0000:00:1f.2: new USB bus registered, assigned bus number 2<br/>uhci_hcd 0000:00:1f.2: irq 10, io base 0x0000ef80<br/>hub 2-0:1.0: USB hub found<br/>hub 2-0:1.0: 2 ports detected<br/>hub 2-0:1.0: over-current change on port 2<br/>hub 1-0:1.0: USB hub found<br/>hub 1-0:1.0: 3 ports detected<br/>ACPI-0212: *** Warning: Device is not power manageable<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKC] enabled at IRQ 11<br/>PCI: setting IRQ 11 as level-triggered<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:01.1[B] -> Link [LNKC] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11<br/>ohci_hcd 0000:02:01.1: OHCI Host Controller<br/>ohci_hcd 0000:02:01.1: new USB bus registered, assigned bus number 3<br/>ohci_hcd 0000:02:01.1: irq 11, io mem 0xfeafe000<br/>hub 3-0:1.0: USB hub found<br/>hub 3-0:1.0: 2 ports detected<br/>ivtv_tveeprom: module not supported by Novell, setting U taint flag.<br/>ACPI-0212: *** Warning: Device is not power manageable<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKH] enabled at IRQ 5<br/>PCI: setting IRQ 5 as level-triggered<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:01.2[C] -> Link [LNKH] -> GSI 5 (level, low) -> IRQ 5<br/>ehci_hcd 0000:02:01.2: EHCI Host Controller<br/>ehci_hcd 0000:02:01.2: new USB bus registered, assigned bus number 4<br/>ehci_hcd 0000:02:01.2: irq 5, io mem 0xfeaffc00<br/>ehci_hcd 0000:02:01.2: USB 2.0 initialized, EHCI 0.95, driver 10 Dec 2004<br/>hub 4-0:1.0: USB hub found<br/>hub 4-0:1.0: 5 ports detected<br/>8139too Fast Ethernet driver 0.9.27<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKF] enabled at IRQ 11<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:0d.0[A] -> Link [LNKF] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11<br/>eth0: RealTek RTL8139 at 0xd11b6800, 00:00:1c:d1:ed:00, IRQ 11<br/>eth0: Identified 8139 chip type 'RTL-8139C'<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] enabled at IRQ 9<br/>PCI: setting IRQ 9 as level-triggered<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:00:1f.5[B] -> Link [LNKB] -> GSI 9 (level, low) -> IRQ 9<br/>PCI: Setting latency timer of device 0000:00:1f.5 to 64<br/>saa7130/34: v4l2 driver version 0.2.14 loaded<br/>bttv: driver version 0.9.16 loaded<br/>bttv: using 8 buffers with 2080k (520 pages) each for capture<br/>intel8x0_measure_ac97_clock: measured 53062 usecs<br/>intel8x0: clocking to 48000<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:0c.0[A] -> Link [LNKB] -> GSI 9 (level, low) -> IRQ 9<br/>saa7133[0]: found at 0000:02:0c.0, rev: 209, irq: 9, latency: 32, mmio: 0xfeaff000<br/>saa7133[0]: subsystem: 1461:2c00, board: UNKNOWN/GENERIC [card=0,autodetected]<br/>saa7133[0]: board init: gpio is 2400<br/>saa7133[0]: dsp access wait timeout [bit=WRR]<br/>saa7133[0]: dsp access wait timeout [bit=WRR]<br/>saa7133[0]: dsp access wait timeout [bit=WRR]<br/>bttv: Bt8xx card found (0).<br/>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKG] enabled at IRQ 11<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:0a.0[A] -> Link [LNKG] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11<br/>bttv0: Bt878 (rev 17) at 0000:02:0a.0, irq: 11, latency: 32, mmio: 0xf47fe000<br/>bttv0: using: Askey CPH061/ BESTBUY Easy TV (bt878) [card=62,insmod option]<br/>bttv0: gpio: en=00000000, out=00000000 in=00ffc0ff [init]<br/>i2c-algo-bit.o: (0) scl=1, sda=1<br/>i2c-algo-bit.o: (1) scl=1, sda=0<br/>i2c-algo-bit.o: (2) scl=1, sda=1<br/>i2c-algo-bit.o: (3) scl=0, sda=1<br/>i2c-algo-bit.o: (4) scl=1, sda=1<br/>i2c-algo-bit.o: bt878 #0 [sw] passed test.<br/>bttv0: using tuner=37<br/>bttv0: i2c: checking for MSP34xx @ 0x80... not found<br/>bttv0: i2c: checking for TDA9875 @ 0xb0... not found<br/>bttv0: i2c: checking for TDA7432 @ 0x8a... not found<br/>bttv0: i2c: checking for TDA9887 @ 0x86... not found<br/>saa7133[0]: i2c eeprom 00: 61 14 00 2c 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00<br/>saa7133[0]: i2c eeprom 10: 00 ff 82 0e ff 20 ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff<br/>saa7133[0]: i2c eeprom 20: 01 40 01 02 02 03 03 01 08 ff 00 a3 ff ff ff ff<br/>saa7133[0]: i2c eeprom 30: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff<br/>saa7133[0]: registered device video0 [v4l2]<br/>saa7133[0]: registered device vbi0<br/>btaudio: driver version 0.7 loaded [digital+analog]<br/>: chip found @ 0xc2 (bt878 #0 [sw])<br/>tuner 1-0061: type set to 37 (LG PAL (newer TAPC series))<br/>: chip found @ 0xc0 (saa7133[0])<br/>: TEA5767 detected.<br/>tuner 2-0060: type set to 62 (Philips TEA5767HN FM Radio)<br/>bttv0: registered device video1<br/>bttv0: registered device vbi1<br/>bttv0: PLL: 28636363 => 35468950 .. ok<br/>ACPI: PCI Interrupt 0000:02:0a.1[A] -> Link [LNKG] -> GSI 11 (level, low) -> IRQ 11<br/>btaudio: Bt878 (rev 17) at 02:0a.1, irq: 11, latency: 32, mmio: 0xf47ff000<br/>btaudio: using card config "default"<br/>btaudio: registered device dsp0 [digital]<br/>btaudio: registered device dsp1 [analog]<br/>btaudio: registered device mixer0<br/>bt878: AUDIO driver version 0.0.0 loaded<br/>lirc_dev: module not supported by Novell, setting U taint flag.<br/>lirc_dev: IR Remote Control driver registered, at major 60<br/>lirc_gpio: module not supported by Novell, setting U taint flag.<br/>The bttv_* interface is obsolete and will go away,<br/>please use the new, sysfs based interface instead.<br/>lirc_gpio (-1): card type 0x3e, id 0x0<br/>lirc_dev: lirc_register_plugin: sample_rate: 10<br/>lirc_gpio (0): driver registered<br/>BIOS EDD facility v0.16 2004-Jun-25, 1 devices found<br/>eth0: link down<br/>ACPI: Power Button (FF) [PWRF]<br/>ACPI: Power Button (CM) [PBTN]<br/>NET: Registered protocol family 10<br/>Disabled Privacy Extensions on device c036b920(lo)<br/>IPv6 over IPv4 tunneling driver<br/>ALSA sound/core/oss/mixer_oss.c:1274: unable to register OSS mixer device 0:0<br/>ALSA sound/core/oss/pcm_oss.c:2446: unable to register OSS PCM device 0:0<br/>NET: Registered protocol family 23<br/>IrCOMM protocol (Dag Brattli)<br/>IA-32 Microcode Update Driver: v1.14<br/>IA-32 Microcode Update Driver v1.14 unregistered<br/>powernow: This module only works with AMD K7 CPUs<br/>subfs 0.9<br/>end_request: I/O error, dev fd0, sector 0<br/>end_request: I/O error, dev fd0, sector 0<br/>end_request: I/O error, dev fd0, sector 0<br/>end_request: I/O error, dev fd0, sector 0<br/>subfs: unsuccessful attempt to mount media (256)<br/>eth0: no IPv6 routers present<br/>eth0: link up, 100Mbps, full-duplex, lpa 0x41E1<br>
<br>
<br>
<b>Prueba el Nuevo Correo Terra; Seguro, R&aacute;pido, Fiable.</b><br>