Hi!<br>
I'm in troubles with my asus laptop tv card, i can't view the tv! The lspci command shows:<br>
# lspci<br>
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation Mobile 915GM/PM/GMS/910GML Express Processor to DRAM Controller (rev 04)<br>
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller (rev 04)<br>
00:02.1 Display controller: Intel Corporation Mobile 915GM/GMS/910GML Express Graphics Controller (rev 04)<br>
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) High Definition Audio Controller (rev 04)<br>
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #1 (rev 04)<br>
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #2 (rev 04)<br>
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #3 (rev 04)<br>
00:1d.3 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB UHCI #4 (rev 04)<br>
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) USB2 EHCI Controller (rev 04)<br>
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 Mobile PCI Bridge (rev d4)<br>
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801FBM (ICH6M) LPC Interface Bridge (rev 04)<br>
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801FB/FBM/FR/FW/FRW (ICH6 Family) IDE Controller (rev 04)<br>
01:00.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)<br>
01:01.0 CardBus bridge: Ricoh Co Ltd RL5c476 II (rev b3)<br>
01:01.1 FireWire (IEEE 1394): Ricoh Co Ltd R5C552 IEEE 1394 Controller (rev 08)<br>
01:01.2 Class 0805: Ricoh Co Ltd R5C822 SD/SDIO/MMC/MS/MSPro Host Adapter (rev 17)<br>
01:01.3 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C592 Memory Stick Bus Host Adapter (rev 08)<br>
01:01.4 System peripheral: Ricoh Co Ltd xD-Picture Card Controller (rev 03)<br>
01:02.0 Multimedia controller: Philips Semiconductors SAA7133 Video Broadcast Decoder (rev d1)<br>
01:03.0 Network controller: Intel Corporation PRO/Wireless 2200BG (rev 05)<br>
<br>
<br>
And dmesg command with &quot;modprobe saa7134&quot;:<br>
Linux video capture interface: v1.00<br>
saa7130/34: v4l2 driver version 0.2.14 loaded<br>
ACPI: PCI Interrupt 0000:01:02.0[A] -&gt; GSI 23 (level, low) -&gt; IRQ 18<br>
saa7133[0]: found at 0000:01:02.0, rev: 209, irq: 18, latency: 64, mmio: 0xfe8fe000<br>
saa7133[0]: subsystem: 1461:f636, board: UNKNOWN/GENERIC [card=0,autodetected]<br>
saa7133[0]: board init: gpio is 220000<br>
saa7133[0]: dsp access wait timeout [bit=WRR]<br>
saa7133[0]: dsp access wait timeout [bit=WRR]<br>
saa7133[0]: dsp access wait timeout [bit=WRR]<br>
saa7133[0]: i2c eeprom 00: 61 14 36 f6 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00<br>
saa7133[0]: i2c eeprom 10: ff ff ff ff ff 20 ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff<br>
saa7133[0]: i2c eeprom 20: 01 40 01 02 02 01 01 03 08 ff 00 0e ff ff ff ff<br>
saa7133[0]: i2c eeprom 30: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff<br>
saa7133[0]: registered device video0 [v4l2]<br>
saa7133[0]: registered device vbi0<br>
Real Time Clock Driver v1.12<br>
<br>
My kernel is:<br>
# uname -r<br>
2.6.14-gentoo-r5<br>
<br>
My windows installation sais that this card is an avermedia.<br>
Thanks a lot.<br>