<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2873" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Hi.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I've been trying to update my drivers for my WinTV 
Nova-T card, installed the new snapshot from mercurial and now my device is 
recognised as a Conexant Winfast TV2000 XP (rev 05) !!!</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>[root@media ~]# lspci -v<BR>~snip</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>00:0a.0 Multimedia video controller: Conexant 
Winfast TV2000 XP (rev 05)<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
Subsystem: Hauppauge computer works Inc.: Unknown device 
9002<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Flags: bus master, medium 
devsel, latency 32, IRQ 11<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Memory 
at ea000000 (32-bit, non-prefetchable) 
[size=16M]<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Capabilities: [44] 
Vital Product Data<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Capabilities: 
[4c] Power Management version 2<BR></FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>and dmesg has all sorts of symbol 
errors.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I tried re-installing an old CVS, but the lspci 
still has the wrong card.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>What am I doing wrong?</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Thanks</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Simon</DIV></FONT></BODY></HTML>