Some more information that I have discovered. <br><br>I've managed to get it to work fine using a cvs version of the drivers I had lying around from the 20th of December last year. Unfortunately I really want to run the latest release of the drivers as I need to support other cards.
<br><br>Does anyone have any ideas what could have caused this?<br><br>Mike<br><br><div><span class="gmail_quote">On 06/06/06, <b class="gmail_sendername">Michael Ditum</b> &lt;<a href="mailto:mike@mikeditum.co.uk">mike@mikeditum.co.uk
</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;"><div>I am currently getting errors when trying to tune in a Nexus rev 
2.2 card which has a CI.<br><br>I get the error in dvbtune and in vlc, though the error only occurs in dvbtune every now and then.<br><br>dvbtune returns with the error message &quot;DISEQC SETTING FAILED&quot; and I have tracked it down in the code to when it tries to set the tone.
<br><br>vlc fails to set it everytime and outputs the following messages<br><br>[00000252] [Media: channel0] dvb access error: ioctl FE_SET_TONE failed, tone=on (-1) Connection timed out<br>[00000252] [Media: channel0] dvb access error: DVB-S: tuning failed
<br>[00000252] [Media: channel0] dvb access error: ioctl FE_SET_TONE failed, tone=on (-1) Connection timed out<br>[00000252] [Media: channel0] dvb access error: DVB-S: tuning failed<br><br>I have the latest code from the main hg branch (as of this morning) and am running it under 
2.6.14.<br><br>I am trying to tune to the following transponder on Hotbird 2:<br><br>Frequency: 12092000<br>Symbol rate: 27500<br>Polarization: Horizontal<br>FEC: 3_4<br><br>I tried setting the following options in modprobe.conf

 before modprobing the drivers but couldn't see any useful error messages...<br><br>options dvb-core debug=1 dvbdev_debug=1 frontend_debug=1<br>options dvb_ttpci debug=1<br>options saa7146 saa7146_debug=99<br><br>Does anyone have any ideas on what the problem could be or what I could do to get more logging info?
<br><br>Mike<br>

</div></blockquote></div><br>