<pre><tt><tt>&gt;&gt;&gt; The bad news for me is that I'm now having more USB issues (which <br>&gt;&gt;&gt; started before applying you latest patch). The USB part is not <br>&gt;&gt;&gt; showing up *at all* in dmesg whenever I reboot or "make reload" or <br>&gt;&gt;&gt; plug the cable in/out. Hopefully it's just a bit of user error...<br>&gt;&gt; Hmmm... So it has nothing to do with the v4l-dvb tree?  Try <br>unplugging <br>&gt;&gt; the usb part, and plug it back into a different usb port.<br>&gt;Been there done that. I'll do some experimentation on this tomorrow to <br>&gt;try and find out what exactly is going on. Hopefully its something </tt></tt></pre>I should point out I have had serious problems with my Dvico dual card and I have experienced your problem.&nbsp; The PCI part shows up in dmesg, but the USB part is ignored.&nbsp; Try removing your power cable and let it sit for 60 minutes.&nbsp; Turning your PC off will not work, you must remove the power cable.&nbsp;
 (Removing the USB cable and reinserting it will not work either).&nbsp; Power on again.&nbsp; You will see messages about the card starting "cold".&nbsp; I pulled my power cable for 60 seconds but it did not work, must have good capacitors in my PC.&nbsp; I ended up leaving the cable out overnight, it worked the next morning.&nbsp; I have no idea why it worked though.<br><br>If you look at it using windows (XP/2k) you will see messages about it resetting the EEPROM on the card.<br><br>I have done this at least 4 times over the last month.<br><br>It seems that if the card is in a "warm" state and gets confused/corrupted it will not reset itself. <br><br><br>Craig<br><p>&#32;__________________________________________________<br>Do You Yahoo!?<br>Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around <br>http://mail.yahoo.com