Hi,<br><br>I just tried installing my HVR-1300 (again) seeing that it
has been merged with the main tree. I downloaded this tree:
v4l-dvb-7efa405e2d66 and did:<br><br>make ivtv<br>make<br>make install<br><br>After a reboot, dmesg shows this:
<br><div style="margin-left: 40px;">cx2388x cx88-mpeg Driver Manager version 0.0.6 loaded<br></div><div style="margin-left: 40px;">cx2388x v4l2 driver version 0.0.6 loaded<br>sis630_smbus 0000:00:02.0: SIS630 comp. bus not detected, module not inserted.
<br>CORE cx88[0]: subsystem: 0070:9601, board: Hauppauge WinTV-HVR1300 DVB-T/Hybrid MPEG Encoder [card=56,autodetected]<br>TV tuner 63 at 0x1fe, Radio tuner -1 at 0x1fe<br>tveeprom 0-0050: Hauppauge model 96019, rev C6A0, serial# 544048
<br>tveeprom 0-0050: MAC address is 00-0D-FE-08-4D-30<br>tveeprom 0-0050: tuner model is Philips FMD1216ME (idx 100, type 63)<br>tveeprom 0-0050: TV standards PAL(B/G) PAL(I) SECAM(L/L') PAL(D/D1/K) ATSC/DVB Digital (eeprom 0xf4)
<br>tveeprom 0-0050: audio processor is CX882 (idx 33)<br>tveeprom 0-0050: decoder processor is CX882 (idx 25)<br>tveeprom 0-0050: has radio, has IR remote<br>cx88[0]: hauppauge eeprom: model=96019<br>input: cx88 IR (Hauppauge WinTV-HVR130 as /class/input/input2
<br>cx88[0]/2: cx2388x 8802 Driver Manager<br>ACPI: PCI Interrupt Link [LNKB] enabled at IRQ 11<br>PCI: setting IRQ 11 as level-triggered<br>ACPI: PCI Interrupt 0000:00:0b.2[A] -&gt; Link [LNKB] -&gt; GSI 11 (level, low) -&gt; IRQ 11
<br>cx88[0]/2: found at 0000:00:0b.2, rev: 5, irq: 11, latency: 64, mmio: 0xce000000<br>ACPI: PCI Interrupt 0000:00:0b.0[A] -&gt; Link [LNKB] -&gt; GSI 11 (level, low) -&gt; IRQ 11<br>cx88[0]/0: found at 0000:00:0b.0, rev: 5, irq: 11, latency: 64, mmio: 0xcc000000
<br>USB Universal Host Controller Interface driver v3.0<br>tuner 0-0043: chip found @ 0x86 (cx88[0])<br>tda9887 0-0043: tda988[5/6/7] found @ 0x43 (tuner)<br>tuner 0-0061: chip found @ 0xc2 (cx88[0])<br>tuner 0-0061: type set to 63 (Philips FMD1216ME MK3 Hybrid Tuner)
<br>tuner 0-0063: chip found @ 0xc6 (cx88[0])<br>wm8775 0-001b: chip found @ 0x36 (cx88[0])<br>cx88[0]/0: registered device video0 [v4l2]<br>cx88[0]/0: registered device vbi0<br>cx88[0]/0: registered device radio0<br></div>

<br>The way I read this, it found the analog part but not the DVB-part?
I already got a Nova-T-500 working and after installing the HVR I still
have only two adapters in /dev/dvb/<br><br>Any clues?<br><br>I'm running Fedora 
2.6.17-1.2187_FC5.<br><br>Regards,<br><span class="sg">ThomP</span>