<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 12 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
span.postbody
        {mso-style-name:postbody;}
span.EmailStyle19
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
span.EmailStyle20
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
span.EmailStyle21
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page Section1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>
<!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:shapelayout v:ext="edit">
  <o:idmap v:ext="edit" data="1" />
 </o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>

<body lang=EN-GB link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><span class=postbody><span style='font-size:10.0pt;
font-family:"Arial","sans-serif"'>This is my first post on this list, so
hopefully I have the right list? If not i&#8217;m sure I will be told ;o)<o:p></o:p></span></span></p>

<p class=MsoNormal><span class=postbody><span style='font-size:10.0pt;
font-family:"Arial","sans-serif"'><o:p>&nbsp;</o:p></span></span></p>

<p class=MsoNormal><span class=postbody><span style='font-size:10.0pt;
font-family:"Arial","sans-serif"'>I am trying to get my TechnoTrend &#8216;Budget
S-1500&#8217; (SAA7146) with CI daughter board working. I have programmed the trex
with predator and everything (FTA and encrypted) works fine in windows XP, my
intention is to use the card on a Fedora Core 5 machine as part of a MythTV set
up. In FC5 I can watch FTA channels using Kaffeine and Xine (not tried Myth
yet), but the encrypted channels fail to display anything. </span></span><span
style='font-size:10.0pt;font-family:"Arial","sans-serif"'><br>
<br>
<span class=postbody>I am running kernel-2.6.20-1.2312.fc5, the pertinent DMESG
output is - </span><br>
<br>
<span class=postbody>saa7146: register extension 'budget_ci dvb'. </span><br>
<span class=postbody>ACPI: PCI Interrupt Link [APC1] enabled at IRQ 16 </span><br>
<span class=postbody>ACPI: PCI Interrupt 0000:01:06.0[A] -&gt; Link [APC1]
-&gt; GSI 16 (level, low) -&gt; IRQ 20 </span><br>
<span class=postbody>saa7146: found saa7146 @ mem dca08000 (revision 1, irq 20)
(0x13c2,0x1017). </span><br>
<span class=postbody>saa7146 (0): dma buffer size 192512 </span><br>
<span class=postbody>DVB: registering new adapter (TT-Budget/S-1500 PCI). </span><br>
<span class=postbody>saa7146: register extension 'budget dvb'. </span><br>
<span class=postbody>adapter has MAC addr = 00:d0:5c:07:e4:01 </span><br>
<span class=postbody>input: Budget-CI dvb ir receiver saa7146 (0) as
/class/input/input4 </span><br>
<span class=postbody>budget_ci: CI interface initialised </span><br>
<span class=postbody>hdb: ATAPI 48X DVD-ROM drive, 512kB Cache, UDMA(33) </span><br>
<span class=postbody>Uniform CD-ROM driver Revision: 3.20 </span><br>
<span class=postbody>dvb_ca adapter 0: DVB CAM detected and initialised
successfully </span><br>
<span class=postbody>DVB: registering frontend 0 (ST STV0299 DVB-S)... </span><br>
<br>
<span class=postbody>To me it appears that the CI/CAM are initialising
perfectly, but still unable to view anything except FTA. </span><br>
<span class=postbody>Any ideas appreciated!</span></span><o:p></o:p></p>

</div>

</body>

</html>