Hi, I checked the list before to post to see if was solved, but no luck. <br>My problem is I cannot get usb reenumeration&nbsp; with one of my two usb adapters. On same phisical usb port with&nbsp; Hauppauge Nova-T-USB2 is all ok:<br>
<br>/: Bus 04.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ehci_hcd/6p, 480M<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; |_ Port 2: Dev 14, If 0, Prod=SOHO-FX2, Class=vend., <br>Drv=dvb_usb_nova_t_usb2, 480M<br>/: Bus 03.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ohci_hcd/2p, 12M
<br>/: Bus 02.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ohci_hcd/2p, 12M<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; |_ Port 2: Dev 2, If 0, Prod=8-in-2, Class=stor., <br>Drv=usb-storage, 12M<br>/: Bus 01.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ohci_hcd/2p, 12M<br><br>and
<br>dvb-usb: generic DVB-USB module successfully deinitialized and disconnected.<br>usb 4-2: new high speed USB device using ehci_hcd and address 14<br>usb 4-2: configuration #1 chosen from 1 choice<br>dvb-usb: found a &#39;Hauppauge WinTV-NOVA-T usb2&#39; in warm state.
<br>**WARNING** I2C adapter driver [Hauppauge WinTV-NOVA-T usb2] forgot to specify physical device; fix it!<br>dvb-usb: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer.<br>DVB: registering new adapter (Hauppauge WinTV-NOVA-T usb2).
<br>dvb-usb: MAC address: 00:0d:fe:04:61:67<br>**WARNING** I2C adapter driver [DiBX000 tuner I2C bus] forgot to specify physical device; fix it!<br>DVB: registering frontend 0 (DiBcom 3000MC/P)...<br>input: IR-receiver inside an USB DVB receiver as /class/input/input10
<br>dvb-usb: schedule remote query interval to 100 msecs.<br>dvb-usb: Hauppauge WinTV-NOVA-T usb2 successfully initialized and connected.<br><br>and whith Hauppauge Nova-T Stick on the SAME&nbsp; port:<br><br>/: Bus 04.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ehci_hcd/6p, 480M
<br>/: Bus 03.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ohci_hcd/2p, 12M<br>/: Bus 02.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ohci_hcd/2p, 12M<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; |_ Port 1: Dev 5, If 0, Prod=Nova-T Stick, Class=vend., <br>Drv=none, 12M<br>&nbsp;&nbsp;&nbsp; |_ Port 2: Dev 2, If 0, Prod=8-in-2, Class=stor., 
<br>Drv=usb-storage, 12M<br>/: Bus 01.Port 1: Dev 1, Class=root_hub, Drv=ohci_hcd/2p, 12M<br>an dmesg:<br>usb 2-1: new full speed USB device using ohci_hcd and address 5<br>usb 2-1: not running at top speed; connect to a high speed hub
<br>usb 2-1: configuration #1 chosen from 1 choice<br>dvb-usb: found a &#39;Hauppauge Nova-T Stick&#39; in cold state, will try to load a firmware<br>dvb-usb: downloading firmware from file &#39;dvb-usb-dib0700-01.fw&#39;
<br>dib0700: firmware started successfully.<br>dvb-usb: found a &#39;Hauppauge Nova-T Stick&#39; in warm state.<br>**WARNING** I2C adapter driver [Hauppauge Nova-T Stick] forgot to specify physical device; fix it!<br>dvb-usb: This 
USB2.0 device cannot be run on a USB1.1 port. (it lacks a hardware PID filter)<br>dvb-usb: Hauppauge Nova-T Stick error while loading driver (-19)<br><br>Hardware is&nbsp; MSI MEGA PC 651:<br><a href="http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&amp;prod_no=39&amp;maincat_no=134&amp;cat2_no=264&amp;cat3_no=306">
http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&amp;prod_no=39&amp;maincat_no=134&amp;cat2_no=264&amp;cat3_no=306</a><br><br>Kernel is:&nbsp; 2.6.20-1.2944.fc6 on Mythdora 4<br>Hope someone can help me.<br><br><br>Thx<br><br>
<br>