Hmm, <br><br>It seems like it only happens while recording on both tuners.<br>IŽll dig some more and see if there is any pattern with MUXes or other.<br><br><br><br>/Henrik<br><br><br><br><div><span class="gmail_quote">On 9/26/07, 
<b class="gmail_sendername">Patrick Boettcher</b> &lt;<a href="mailto:patrick.boettcher@desy.de">patrick.boettcher@desy.de</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi all,<br><br>it seems that there still problems related to USB with the latest<br>firmware.<br><br>In order to figure out what is the problem I would like to gather some<br>information about the affected systems:<br><br>
Can everyone (people who still have the disconnects and the ones who<br>don&#39;t) please reply directly to this email giving the following<br>information:<br><br>1) system (uname -a)<br>2) lspci-output<br>3) DiB0700 device name (USB Stick, Nova-T 500)
<br>4) Application using the device (MythTV, VDR etc)<br>5) Symptoms (unusable, disconnect after x days, no problem)<br><br>Please make sure that you are using the latest firmware (version 1.10) .<br><br>thanks and regards,
<br>Patrick.<br><br>--<br>&nbsp;&nbsp;Mail: <a href="mailto:patrick.boettcher@desy.de">patrick.boettcher@desy.de</a><br>&nbsp;&nbsp;WWW:&nbsp;&nbsp;<a href="http://www.wi-bw.tfh-wildau.de/~pboettch/">http://www.wi-bw.tfh-wildau.de/~pboettch/</a><br><br>
_______________________________________________<br>linux-dvb mailing list<br><a href="mailto:linux-dvb@linuxtv.org">linux-dvb@linuxtv.org</a><br><a href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb">http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb
</a><br></blockquote></div><br>