Hi,<br><br>Thank you for your explanation.<br><br>I am currently using budget-ci from linux 2.6.18, which version of budget-ci should i get?<br>Can anyone point me to latest version of budget-ci that works with TT C1500?<br>
<br>Also, I am thinking of switching&nbsp; my card to either Tetratec Cinergy 1200 or Satelco which I have read performs very well under QAM 256. Have anyone tried this cards under Linux 2.6.18?<br><br>Thank you.<br><br>Regards,
<br>HY<br><br><div class="gmail_quote">On Nov 29, 2007 6:01 PM, Per Olofsson &lt;<a href="mailto:pelle@dsv.su.se">pelle@dsv.su.se</a>&gt; wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi,<br><div class="Ih2E3d"><br>Hong Yin Lim wrote:<br>&gt; Can someone be kind enough to explain the difference between the<br>&gt; budget-ci.ko &amp; budget-av.ko file under the kernel/drivers/media/dvb/ttpci/ ?<br><br></div>
They are drivers for different cards. budget-ci is the driver for Technotrend<br>C1500 among others. budget-av is used for e.g. KNC1.<br><div class="Ih2E3d"><br>&gt; Currently, I am using the Technotrend C1500 card to capture TS modulated
<br>&gt; using QAM 256. When I load budget-av (modprobe budget-av), the card is<br>&gt; not detected. In contrast, when I load budget-ci, the card gets detected<br>&gt; &amp; the dvbstream software works. But the TS captured from the dvbstream
<br>&gt; contains a lot of errors when viewed using VLC.<br><br></div>This is because of a bug in the driver. It might work if you upgrade the driver<br>to the latest version, which has a fix for the QAM 256 problem. However, if your
<br>card has two antenna connectors, it might not work anyway because of a different<br>problem (which I have too).<br><font color="#888888"><br>--<br>Pelle<br></font></blockquote></div><br>