<br><br><div class="gmail_quote">2008/6/24 Andrew Websdale &lt;<a href="mailto:websdaleandrew@googlemail.com" target="_blank">websdaleandrew@googlemail.com</a>&gt;:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">

<br><div class="gmail_quote"><div><div><br>m920x_mt2060_tuner_attach<br></div>MT2060: successfully identified (IF1 = 1220)<br>dvb-usb: Dposh(mt2060 tuner) DVB-T USB2.0 successfully initialized and connected.<br>

<br>so far so good :) , but when I scan with Kaffeine I get this:<br><br>Demod init!&nbsp;&nbsp;&nbsp; //this repeated ~ 30 times<br><br>mt352_read_register: readreg error (reg=3, ret==-110)&nbsp; //then this block or<br>mt2060 I2C write failed (len=2)&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; //similar repeated until end of scan<br>


mt2060 I2C write failed (len=6)<br>mt2060 I2C read failed<br><br>Could this just be due to not getting the .i2c_address set in the &#39;m920x_mt2060_config&#39; struct correct, or is it another dumb error on my part?<br>

</div></div></blockquote><div><br><br>after trying a different address (0x61) I no longer get all the &quot;Demod Inits!&quot; &amp; the failed reads, however I still have no result on scanning. I shall try to find out what&#39;s going on with dvbsnoop also maybe try different i2c addresses.I&#39;ve attached the my version of m920x.c, so anyone is welcome to point out any mistakes, as I&#39;m v.new to driver dev.<br>
regards<br>Andrew<br></div></div><br>