[vdr] Problem using vdr 1.4.0 and vdr-dxr3-0.2.5 plugin !

Michael IP michaelip at free.fr
Sun Apr 30 23:41:32 CEST 2006


Hello,

I've installed this evening vdr 1.4.0 and various plugins.
All is compiling fine (wel, all plugins I want).... but when I start vdr, the video moves for less than half of a seconfd then freeze ! I can use my remote controler to switch channels, set the plugins or start whatever...  Watching a recorded movie results in the same problem ! The display freezes, but the remote controler (and also vdr) is still working ! 

The processor is running at around 60% whereas using vdr 1.3.36 (my current running version), the processor runs generally at less than 10%.

Looking at the logs, i've notivced many many errors like indicated hereafter:

Apr 30 23:10:05 mcp-vdr vdr: [8214] ERROR (transfer.c,92): Argument invalide 
Apr 30 23:10:07 mcp-vdr last message repeated 62930 times 
Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8215] buffer usage: 70% (tid=8214) 
Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8214] ERROR (transfer.c,92): Argument invalide 
Apr 30 23:10:07 mcp-vdr last message repeated 10897 times 
Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8215] buffer usage: 80% (tid=8214) 
Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8214] ERROR (transfer.c,92): Argument invalide 

I' don't know what to do in order to get my vdr working with the latest version... I'm using vdr 1.4.0 and a DXR3 card using plugin version 0.2.5 ! 
I tryed to change the flush rate of the plugin to 300, but nothing better ! I tried also a previous version of the plugin, but the same problem occurs ! 

Many thanks for your help.

    MichaelIP
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/vdr/attachments/20060430/5dd73f05/attachment.htm


More information about the vdr mailing list