[vdr] GRAB image failed

Juergen Judt chuck at nikmo.de
Wed Jun 7 18:22:25 CEST 2006


I have updated the V4L-DVB driver over Mercurial for 5 days and the GRAB works now -> that was my
Solution!

Bye,
Juergen

On Mi, Juni 7, 2006 17:54, Antti Hartikainen wrote:
> Ok this explains why my GRAB broked few months ago when updated v4l-dvb driver.
>
> Does the vdrportal article have any solutions? I don't speak german so it's pretty useless for me.
>
>
> On Wed, Jun 07, 2006 at 05:40:47PM +0200, Juergen Judt wrote:
>> I have the same problems with the DVB HG driver from ~May, with the actual driver it works now!
>>
>> See some posts on the VDR portal
>> http://www.vdr-portal.de/board/thread.php?postid=470654#post470654
>>
>> Bye,
>> Juergen
>>
>>
>> On Mi, Juni 7, 2006 14:17, Peter Juszack wrote:
>> > Hi list,
>> >
>> >
>> >     I wonder if the svdrp GRAB command does not work any more. I
>> > realized that my remote GUI JVdr
>> > is not able to get an image any more after upgrading to 1.4.0
>> >
>> > I connected manually via
>> >
>> > peter at fontina:~ telnet localhost 2001
>> > ...
>> > GRAB -
>> > 451 Grab image failed
>> > GRAB test.jpg
>> > 550 Grabbing to file not allowed (use "GRAB -" instead)
>> > QUIT
>> >
>> > I restartet vdr with a valid -g option but:
>> >
>> > peter at fontina:~ telnet localhost 2001
>> > ...
>> > GRAB -
>> > 451 Grab image failed
>> > GRAB test.jpg
>> > 451 Grab image failed
>> > QUIT
>> >
>> >
>> > I studied http://www.cadsoft.de/vdr/changelog.htm but could not find any
>> > hints.
>> >
>> > No other problems.
>> >
>> > Thanks for help
>> >
>> > Peter





More information about the vdr mailing list