[vdr] DVD plugin - sound jerky??

Simon Baxter linuxtv at nzbaxters.com
Wed Oct 11 06:26:53 CEST 2006


It's been several months - and I never had a reply to this but it's still 
happening.

I've rebuilt several times - but it's still the same.  The dvd plugin works 
fine, except intermittently the sound disappears for about a second at the 
end of a scene.  With debugging running I get these messages when the sound 
disappears:

PPPClear(4)!
Play
Clear(5)!
SetAudioChannelDevice: 0
Clear(6)!
SetAudioChannelDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(7)!
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(8)!
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(9)!
Clear(10)!
SetAudioChannelDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
SetDigitalAudioDevice: 0
Clear(11)!
Play
SetDigitalAudioDevice: 0
P

PSetDigitalAudioDevice: 0
PPPClear(12)!
Play

SetDigitalAudioDevice: 0
PPPClear(13)!
Play


Each time the sound disappears, I get another 3-lines as per above.  If it's 
relevant, I'm using vdr-1.4.1 with vdr-xine-0.7.9.


Any clues??



----- Original Message ----- 
From: "Simon Baxter" <linuxtv at nzbaxters.com>
To: "VDR Mailing List" <vdr at linuxtv.org>
Sent: Wednesday, July 26, 2006 9:30 AM
Subject: [vdr] DVD plugin - sound jerky??


> I've had this problem for ages and never found any resolution to it as 
> it's really only a problem with DVDs that have a lot of chapters.
>
> When it get towards the end of a chapter, the sound disappears.  The video 
> is still fine, but the sound stops.
>
> Are there any debugs I can run to get more info out of dvd-plugin?
>
>
> _______________________________________________
> vdr mailing list
> vdr at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr 




More information about the vdr mailing list