[vdr] XXV 1.0 dies with "Event: loop without active watchers at /usr/local/bin/xxvd line 265"

Karsten Müller kmu at ratio.de
Sun Nov 4 18:10:39 CET 2007


Hi, I just installed the latest XXV and it keeps dying after a second
or so. The installation went flawless, all required modules seem to
be installed.

The Logfile says:

1 (250) [2007-11-04 17:55:44] ----------------------------------------
2 (250) [2007-11-04 17:55:44] ---- XXVD System  1.0(1157) started ----
3 (250) [2007-11-04 17:55:44] ----------------------------------------
4 (250) [2007-11-04 17:55:44] Verbose Level is set to 3
5 (250) [2007-11-04 17:55:44] Use configuration file "/root/.xxvd.cfg"
6 (250) [2007-11-04 17:55:44] Fast template support is enabled!
7 (250) [2007-11-04 17:55:44] Connect to database: 
DBI:mysql:database=xxv;host=localhost;port=3306 successful.
8 (501) [2007-11-04 17:55:44] Use of uninitialized value in hash element 
at /usr/local/bin/xxvd line 428.
9 (501) [2007-11-04 17:55:44] Use of uninitialized value in sprintf at 
/usr/local/bin/xxvd line 529.
10 (501) [2007-11-04 17:55:44] Use of uninitialized value in sprintf at 
/usr/local/bin/xxvd line 529.
11 (250) [2007-11-04 17:55:44] Documentation has been generated in 
'/usr/local/share/xxv/doc'.
12 (501) [2007-11-04 17:55:44] Event: loop without active watchers at 
/usr/local/bin/xxvd line 265


The config file looks like this:

------------------------------------------------------------------------
[AUTOTIMER]
active=y
exclude=POS > 50

[CHANNELS]
empty=n
file=/V14/channels.conf
filterCA=0,1,2,3,4
interval=10800
stripCH=short,long;provider

[CHRONICLE]
active=y
interval=7200

[EPG]
epgimages=/var/cache/xxv/epgimages
interval=3600
periods=12:00,18:00,20:20,22:00,23:00,00:00,02:00,04:00
timeframe=2

[GRAB]
file=/tmp/live.jpg
font=VeraBI.ttf
imgfontsize=12
imgquality=90
imgtext=[?- i = channel.split(" ") -?][[? i.shift ?]] [? i.join(" ") ?]: 
[? event.Title ?]
vpos=20
xsize=480
ysize=360

[General]
DSN=DBI:mysql:database=xxv;host=localhost;port=3306
Language=de_DE
USR=xxv
PWD=xxv
initscript=/etc/init.d/xxvd

[HTTPD]
Clients=1000
HtmlRoot=html
Port=8080
StartPage=schema
active=y

[INTERFACE]
Clients=5
Port=8082
active=n

[LOGREAD]
active=n
rows=100
syslog=/var/log/syslog
tail=/usr/bin/tail

[MUSIC]
active=n
clients=5
coverimages=/var/cache/xxv/cover
path=/music
port=8100
proxy=

[NEWS::JABBER]
active=n
level=1
passwd=password
receiveUser=receiveUser at example.com
user=newsxxv at example.com

[NEWS::MAIL]
active=n
address=xxv at example.com
interval=6
level=1
smtp=smtp.example.com
spwd=password
susr=user

[NEWS::RSS]
active=n
level=1

[NEWS::VDR]
active=n
level=1

[RECORDS]
commandfile=/V14/reccmds.conf
interval=1800
previewbinary=/usr/bin/vdr2jpeg
previewcommand=vdr2jpeg
previewcount=5
previewimages=/var/cache/xxv/preview
previewlistthumbs=n
vfat=y
videodir=/video

[REMOTE]
active=y
commands=/V14/commands.conf

[REPORT]
active=n
host=localhost
interval=6

[ROBOT]
active=n

[STATUS]
active=n
dfBinary=/bin/df
font=VeraBI.ttf
history=1
interval=60
wcBinary=/usr/bin/wc
whoBinary=/usr/bin/who

[SVDRP]
VdrHost=localhost
VdrPort=2001

[TELNET]
Clients=5
Port=8081
active=n

[TIMERS]
DVBCards=4
Lifetime=99
Priority=99
afterminutes=10
deactive=y
interval=1800
prevminutes=5

[USER]
active=y
noAuth=192.168.176.0/24, 127.0.0.1/32
tempimages=/var/cache/xxv/temp
withAuth=192.168.1.0/24

[VTX]
active=n
cache=packed
dir=/vtx

[WAPD]
Clients=5
Port=8085
WMLRoot=wml
active=n
------------------------------------------------------------------------


Does anyone know whats wrong here ?

TIA
Karsten




More information about the vdr mailing list