[vdr] Black Screen with vdr 1.7.1

Fabio Bordin fabio.bordin at informacitta.it
Mon Oct 6 00:38:58 CEST 2008


Mika Laitio ha scritto:
>> Hi, in these days I tried new version of vdr 1.7.1 with the lastest
>> version of S2API.
>> I have an ss2 and a HVR-4000 card in my system.
>> I compiled and I installed  correctly the lasted driver version (s2-mfe
>> first, then i tried s2 tree) but when I start vdr 1.7.1, it remains in
>> black screen even if I can see the osd.
>> I applied every patch posted in this ml.
>> I also tried vdr 1.7.0 patched and this version work.
>> Why vdr 1.7.1 remain black while vdr 1.7.0 works?
>>     
>
> With vdr-1.7.0 + S2, I have also been able to watch dvb-s channels (with 
> hdr-4000) but not dvb-t (with hvr-1300).
>
> With vdr-1.7.1 both dvb-t and dvb-s channels fails also for me.
>   
dvt-t fails with all vdr version I tried (1.6.0 and v4l, 1.7.0 (s2 and 
multiproto) and 1.7.1)
>   
>> This is a summary of my system:
>> Debian Etch
>> Core 2 Duo E6750
>> Skystar 2
>> HVR-4000
>> vdr with softdevice and femon
>>     
>
> I have AMD X2-4850E and using 64 bit version of Linux. How about you, are 
> you using 32 or 64 bit version?
>
>   
I use 32 bit version with kernel 2.6.26.5
> Mika
>
> _______________________________________________
> vdr mailing list
> vdr at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr
>
>
>   

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/vdr/attachments/20081006/402c3a3f/attachment-0001.htm 


More information about the vdr mailing list