<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Hi again,<br>
<br>
I have found <a
 href="http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.vdr-portal.de%2Fboard%2Fthread.php%3Fpostid%3D529290&amp;langpair=de%7Cen&amp;hl=es&amp;ie=UTF-8&amp;oe=UTF-8&amp;prev=%2Flanguage_tools">this</a>
topic in vdrportal that I have translated with google to english.<br>
But I don't understand yet what is the problem.<br>
I'll try to recompile softdevice.<br>
<br>
I'm using debian, softdevice cvs and vdr 1.4.3.<br>
<br>
Thanks.<br>
<br>
<br>
Leo M&aacute;rquez wrote:
<blockquote cite="mid45467DB9.5040202@calidae.net" type="cite">Hi!,
  <br>
  <br>
Recently I have connected my vdr box to my CRT 16:9 TV. I use the
s-video(I want to use the rca tv-out for digital audio) connector of my
epia M.10000.
  <br>
  <br>
I have followed some instructions to configure xorg with s-video out
from this page:
  <br>
  <br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.kingcot.eclipse.co.uk/unichrome/unichromeTvOut.html">http://www.kingcot.eclipse.co.uk/unichrome/unichromeTvOut.html</a>
  <br>
  <br>
I don't know if this url is up to date.
  <br>
I have got see my wmaker desktop in my tv but when I start vdr with
softdevice I get:
  <br>
  <br>
[softdevice] initializing Plugin
  <br>
[softdevice] Initializing Video Out
  <br>
[softdevice] ffmpeg build(3345920)
  <br>
[XvVideoOut]: osd_image shmid = 2686978
  <br>
[XvVideoOut]: got osd_image: width 720 height 576, bytes per line 2880
  <br>
[softdevice] Subplugin successfully opend
  <br>
[softdevice] Video Out seems to be OK
  <br>
[softdevice] Initializing Audio Out
  <br>
[softdevice] Audio out seems to be OK
  <br>
[softdevice] A/V devices initialized, now initializing MPEG2 Decoder
  <br>
X Error of failed request:&nbsp; BadValue (integer parameter out of range
for operation)
  <br>
Major opcode of failed request:&nbsp; 145 (MIT-SHM)
  <br>
Minor opcode of failed request:&nbsp; 3 (X_ShmPutImage)
  <br>
Value in failed request:&nbsp; 0x2ff
  <br>
Serial number of failed request:&nbsp; 337
  <br>
Current serial number in output stream:&nbsp; 338
  <br>
  <br>
I hope anyone could help me to solve this problem.
  <br>
Another question...
  <br>
Do you know any url to learn about epia-m10000 s-video out and xorg?
  <br>
  <br>
Thanks.
  <br>
  <br>
  <br>
  <br>
  <br>
_______________________________________________
  <br>
vdr mailing list
  <br>
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:vdr@linuxtv.org">vdr@linuxtv.org</a>
  <br>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr">http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr</a>
  <br>
  <br>
</blockquote>
<br>
<br>
<pre class="moz-signature" cols="72">-- 
Leo M&aacute;rquez
[ Enginyeria del Software - Internet ]
[ Calidae - <a class="moz-txt-link-abbreviated" href="http://www.calidae.com">www.calidae.com</a> ]
</pre>
</body>
</html>