<br><br>
<div><span class="gmail_quote">On 3/2/07, <b class="gmail_sendername">Halim Sahin</b> &lt;<a href="mailto:halim.sahin@t-online.de">halim.sahin@t-online.de</a>&gt; wrote:</span>
<blockquote class="gmail_quote" style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid">Hi Stefan,<br>On Fr, Mär 02, 2007 at 07:56:14 +0000, Stefan Huelswitt wrote:<br>&gt; On 02 Mar 2007 Stone &lt;
<a href="mailto:syphyr@gmail.com">syphyr@gmail.com</a>&gt; wrote:<br>&gt; &gt;<br>&gt; &gt; I have noticed that when I mount a samba drive on my vdr box and play mp3&#39;s<br>&gt; &gt; with vdr from it, vdr will often lockup and require a restart.&nbsp;&nbsp;But, the
<br>&gt; &gt; strange thing about this is that this only happens when using the mpeg<br>&gt; &gt; decoder on the FF card.&nbsp;&nbsp;If I use vdr-xine as the playback method with my FF<br>&gt; &gt; card, then vdr never locks up when playing mp3&#39;s over the samba drive.
<br>&gt; &gt; Would there happen to be a buffer that needs to be increased?&nbsp;&nbsp;The lockup<br>&gt; &gt; always occurs when a new mp3 is just about to start.<br>&gt;<br>&gt; Which background mode does you use?<br>&gt; If it&#39;s &quot;image&quot;, try to use &quot;black&quot;.
<br>&gt; There is still some bug in firmware which causes the stillpicture<br>&gt; ioctl to look up.<br>&gt;<br>The backgroundmode was the Problem I reported a few days ago.<br>If I switch to Livemode everything works nearly ok.
<br>Remember:<br>If I use backgroundmode black, I cannot navigate back in the playlists<br>and<br>the first two seconds were skipped of every track .<br>In livemode the first two seconds were skipped but nothing of the other
<br>tracks.<br>This Problem did not exist with the previous firmware.</blockquote>
<div>&nbsp;</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>I&#39;m seeing the same thing you are telling me.&nbsp; Seems like another firmware bug.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Best Regards.</div><br>&nbsp;</div><br>