<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=iso-8859-1" http-equiv=Content-Type>
<META name=GENERATOR content="MSHTML 8.00.6001.18828">
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>I have two problems with playback:&nbsp; 
</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>First main problem is audio sync, which while 
playing a recording the audio slips further and further out of sync after 5 or 
more minutes.&nbsp; Then the video skips to catch up and I get a gap in the 
program (very disconcerting when you're trying to follow the programme!!).&nbsp; 
These skips seem to occur coincidentally when console messages say "<FONT size=3 
face="Times New Roman">buffered 6.3 frames (v:10.9, a:6.3)"</FONT></FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial>Second problem is more similar to several other 
people, and possibly yours, where if I FF/REW a playback, when I hit play again 
it jumps "minutes" making FF/REW very inaccurant.</FONT></DIV>
<DIV><FONT size=2 face=Arial></FONT><FONT size=2 
face=Arial></FONT><BR>&nbsp;</DIV>
<BLOCKQUOTE 
style="BORDER-LEFT: #000000 2px solid; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-RIGHT: 0px; MARGIN-LEFT: 5px; MARGIN-RIGHT: 0px">I 
  experience the audio sync problems when I fast forward or rewind recordings, 
  or when I press green/yellow (jump 1 minute back/forward) or press 7 or 9 
  between markings, this is however the problem with xineliboutput. Only way to 
  fix playback audiosync is by pressing the red button (jump to a specific 
  time). All the xineliboutput versions seems to do this and, xine-lib-1.2 also 
  does this. problem must be with the plug-in it self and similar to 
  yours?<BR><BR>
  <DIV class=gmail_quote>2009/12/3 Simon Baxter <SPAN dir=ltr>&lt;<A 
  href="mailto:linuxtv@nzbaxters.com">linuxtv@nzbaxters.com</A>&gt;</SPAN><BR>
  <BLOCKQUOTE 
  style="BORDER-LEFT: rgb(204,204,204) 1px solid; MARGIN: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; PADDING-LEFT: 1ex" 
  class=gmail_quote>
    <DIV class=im>
    <BLOCKQUOTE 
    style="BORDER-LEFT: rgb(204,204,204) 1px solid; MARGIN: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; PADDING-LEFT: 1ex" 
    class=gmail_quote>I wouldn't bother upgrading, to be honest.<BR><BR>I've 
      had several attempts to upgrade to 1.7 and VDPAU - but consistently get 
      audio/video sync problems with live video and issues with indexing during 
      rewinding/forwarding during playback. &nbsp;Have spent more hours than I 
      care to say trying to fix this, only to downgrade again.<BR><BR>vdr-1.6.0 
      and xine-0.8.0 work just fine for me!!<BR></BLOCKQUOTE><BR></DIV>To be fair 
    to my comment above, I've had audio sync problems with live TV on all 
    versions above vdr-xine-0.8.0 which is why I've never been able to run a 
    newer version in production. &nbsp;I've had several posts on this and tried 
    everything anyone has suggested - but after an hour or my wife banging on 
    about the poor quality, always downgrade back to VDR-1.6.0 and 
    VDR-XINE-0.8.0<BR><BR>So I don't think my problems are related to VDPAU or 
    VDR-1.7.x.<BR><FONT color=#888888><BR><BR>-Simon <BR></FONT>
    <DIV>
    <DIV></DIV>
    <DIV class=h5><BR>_______________________________________________<BR>vdr 
    mailing list<BR><A href="mailto:vdr@linuxtv.org" 
    target=_blank>vdr@linuxtv.org</A><BR><A 
    href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr" 
    target=_blank>http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr</A><BR></DIV></DIV></BLOCKQUOTE></DIV><BR>
  <P>
  <HR>

  <P></P>_______________________________________________<BR>vdr mailing 
  list<BR>vdr@linuxtv.org<BR>http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr<BR></BLOCKQUOTE></BODY></HTML>