Hi,<br><br>I find this all puzzling too. I've been in similar situations and welcomed suggestions. Here is one of mine.<br><br>Try changing your xine command line by replacing the '=' following --config with a space.<br><br>Showing the commandline is not the same as the app parsing the parameter. Xine may be clever in this respect in which case this will make no difference.<br><br><br>Ian.<br><br>Sent from my HTC<br><br>----- Reply message -----<br>From: "Arturo Martinez" <martinez@embl.de><br>Date: Thu, Nov 24, 2011 08:29<br>Subject: [vdr] xine dropped frames warning<br>To: <vdr@linuxtv.org><br><br>I am using the right config and the warnings still show.<br><br>Lets prove it...<br><br><br>ps -ef |grep xine<br><br> xine --no-gui --no-logo --no-splash -pq -A alsa -f -V xxmc --post vdr<br>--post vdr_video --post<br>tvtime:method=LinearBlend,cheap_mode=1,pulldown=0,use_progressive_frame_flag=1<br>--config=/home/tv/.xine/config vdr://tmp/vdr-xine/stream#demux:mpeg_pes<br><br>So that´s my xine running and shows it is using for config<br>/home/tv/.xine/config<br><br><br>Now I run the grep command on it:<br><br>grep "^gui.dropped_frames_warning:0" /home/tv/.xine/config && echo<br>"config is good :)" || echo "config is bad :("<br><br>And the result is:<br><br>gui.dropped_frames_warning:0<br>config is good :)<br><br><br>Yet if I open vdr´s OSD and fiddle with it for a minute or so I am<br>guaranteed to get the dropped frames warning.<br><br>cxfe does not have the warning problem but unfortunately it does not<br>support xxmc acceleration :(<br><br>_______________________________________________<br>vdr mailing list<br>vdr@linuxtv.org<br><a href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr">http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr</a><br><br><br>