[linux-dvb] Problems using gnutv and zap.

Simon Baxter linuxtv at nzbaxters.com
Fri May 4 03:38:34 CEST 2007


> I am trying to get my CA stuff working. I have a TT1500 with CA
> adapter. I use an Irdeto cam.
<snip>
> Using frontend "ST STV0299 DVB-S", type DVB-S
> status SCVYL | signal ac80 | snr c4f8 | ber 00000000 | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> en50221_tl_poll: CAWrite failed
> en50221_stdcam_llci_poll: Error reported by stack:-2
> <-this is where it hangs, and i press ctrl+c->
> en50221_stdcam_llci_poll: Error reported by stack:-1
>
> This happens on every channel, also ones that are not encrypted.
>
> adding "-out file test.ts" works on what I have tested on Hotbird, but
> my card is for Showtime channels on Nilesat (7W). On Nilesat it seems
> that all the output I get is PAT, PMT or some other table, as the
> output is repetitive over a small ammount of data.
>
> I have downloaded the latest dvb-apps and the latest v4l-dvb drivers.
> I had to change suspend.h to freezer.h in dvb_frontend.c to get it to
> work, but it seems to work nicely now.

Hi Morgan.

Did you make any progress with this?  I'm having the same problem with my
TT-1500 and Irdeto CAM (dvb-c)

[root at media1 szap]# zap -channels channels-conf/dvb-c/nz-TCL Rialto
Using frontend "ST STV0297 DVB-C", type DVB-C
status SCVYL | signal 029e | snr 13a9 | ber 00000000 | unc 00000000 |
FE_HAS_LOCK
en50221_tl_poll: CAWrite failed
en50221_stdcam_llci_poll: Error reported by stack:-2

Segmentation fault






More information about the linux-dvb mailing list