AW: [linux-dvb] DVB0: Lock was lost, ...

Rene Jahn rene.jahn at ontec.at
Wed Jun 15 12:33:38 CEST 2005


> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: linux-dvb-bounces at linuxtv.org 
> [mailto:linux-dvb-bounces at linuxtv.org] Im Auftrag von Andrew 
> de Quincey
> Gesendet: Dienstag, 14. Juni 2005 22:49
> An: linux-dvb at linuxtv.org
> Betreff: Re: [linux-dvb] DVB0: Lock was lost, ...
> 
> 
> On Tuesday 14 June 2005 21:37, rene.jahn at ontec.at wrote:
> > I got following error:
> >
> > DVB0: Lock was lost, but regained by setting the tone. This 
> may indicate
> > your power supply is noisy/slightly incompatable with this 
> DVB-S adapter.
> >
> >
> > I watched a divx video with mplayer plugin and vdr 1.3.26. 
> Some minutes
> > after the
> > video stopped I found the message 3 times in my logs.
> >
> > I think my power supply is ok :)
> > -> Chieftec Delta 350W, GPS-350EB-101A
> >
> > I have two Nexus cards, one SCSI Harddisk(37G), two IDE 
> Harddisks(160G)
> > and an adaptec SCSI controller.
> > CPU: AMD Athlon XP 2600+
> >
> >
> > Any ideas?
> 
> Interesting... did you ever have problems with the signal 
> suddenly being lost
> before? Have you any idea what driver revision you used if not?
> 
> This is part of an ongoing investigation into this problem.

I had never problems with the signal!

dvb driver: CVS (checked out files yesterday (Tuesday 14 June 2005 09:08 am)



> 
> _______________________________________________
> linux-dvb mailing list
> linux-dvb at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb
>





More information about the linux-dvb mailing list