[linux-dvb] Avermedia DVB-T 771 mt352_read_register error

Paul Wheeler paulrwheeler at gmail.com
Tue Jan 31 02:56:28 CET 2006


Nigel,

Dont think this is really the problem with me. Only one card works the
other not when swapping into an identical setup (i.e. is not caused by
drawing too much power on a certain rail. Also the power supply it
stopped working with was a beefier and lot more expensive supply. I
think it is still a factor but not an easily dicernable one such as
one with a better/different rail will cause.

Paul
On 1/30/06, Nigel Pearson <nigel at ind.tansu.com.au> wrote:
> > I have had multiple dvb 771 cards. Many started working then stopped.
> ...
> > The funny thing was that the powersupply change also made a difference
> > (I can change the power supply and it will start working again,
> > unfortunately the power supply that works doesnt fit in my case and is
> > noisey).
>
>         Bingo!
>
>         I had the same problem a few years back with
> two TwinHan VisionPlus cards and a 7200RPM drive
> in a small case (200W PSU). All was fine for 6mths,
> then one started to misbehave.
>
>         Tried everything. Removing either card would
> give me a working setup. Bought a bigger PSU and
> case, and they have been rock solid ever since.
>
>         I am guessing that part of the tuner on the card
> ages a little and is affected by marginal 12V power.
> Try getting a PSU with separate 12V regulation.
>
> --
> Nigel Pearson, nigel at ind.tansu.com.au | "People say I'm strange, does it
> Telstra Dev. Lab, Sydney, Australia   |        make me a stranger?
> Office: 9814 4803    Fax:  9814 4897  |  My best friend was born
> Mobile: 0408 664435  Home: 9792 6998  |         in a manger"    -DC Talk
>
>
> _______________________________________________
> linux-dvb mailing list
> linux-dvb at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb
>



More information about the linux-dvb mailing list