[linux-dvb] ASUSTEK P7131 Dual TV dvb mode?

v+dvb at iki.fi v+dvb at iki.fi
Sun Oct 8 10:08:35 CEST 2006


On Sat, Oct 07, 2006 at 02:59:45PM +0300, you [v+dvb at iki.fi] wrote:
> On Sat, Oct 07, 2006 at 12:23:19AM +0200, you [hermann pitton] wrote:
> > 
> > the strange thing is that the patch at the known good mirror spinics.net
> > looks OK and others have reported it working too.
> > 
> > But on a first glance we have no really confirmation for it on this
> > new :4876 card. Only always assumed, Patrick, who initially asked for
> > it, did also try it in the first version of August 10th.
> > 
> > I use it since then and it never failed, but on the older card with
> > firmware at eeprom.
> > 
> > If the radio workaround does it, this should do too!
> > Sure the new patched module was installed ?

BTW, now I can't get sound from fm radio not analog tv at all:

[140924.230712] saa7133[0]: registered device video0 [v4l2]
[140924.231422] saa7133[0]: registered device vbi0
[140924.232339] saa7133[0]: registered device radio0
[140924.232483] saa7133[0]: dsp access error
[140924.232487] saa7133[0]: dsp access error
[140924.232498] saa7133[0]: gpio: mode=0x0200000 in=0x0000000 out=0x0000000 [Television]
[140924.239758] saa7134 ALSA driver for DMA sound loaded
[140924.239784] saa7133[0]/alsa: saa7133[0] at 0xfe8ff800 irq 20 registered as card -1
[140933.905434] saa7133[0]: dsp access error
[140933.905440] saa7133[0]: dsp access error
[140933.905450] saa7133[0]: gpio: mode=0x0200000 in=0x0000000 out=0x0200000 [Radio]
[140935.138041] saa7133[0]: dsp access error
[140935.138047] saa7133[0]: dsp access error
[140935.138056] saa7133[0]: gpio: mode=0x0200000 in=0x0000000 out=0x0200000 [Radio]

I don't think the saa7134-dvb patch made the difference, as this happens
without saa7134-dvb module being loaded. Is that "saa7133[0]/alsa:
saa7133[0] at 0xfe8ff800 irq 20 registered as card -1" line crucial?


-- v -- 

v at iki.fi




More information about the linux-dvb mailing list