[linux-dvb] Problem on SAA7134 Asustek (Tiger or Jayhawk components : 1043:4871) : HELP !

hermann pitton hermann-pitton at arcor.de
Sun Feb 4 02:24:09 CET 2007


Hi,

top posting is evil!

But just realize, that it didn't reach the list(s).

This doesn't sound bad!

Hartmut, jump in if you have ideas. Obviously, I have to read the code
myself again after seeing it only once at the mercurial web interface.

I read this as tuner config changed to 3 all over the places and antenna
input switching set to 0, but saa7134-dvb debug=1 is not enabled.

I suggest we try next, if the heavy buzz on analog SECAM_L is gone.
Offhand, gpio18 and gpio19 seem to be involved in switching for now.

Next question might be, why DVB-T only works after using analog first.

Cheers,
Hermann


Am Samstag, den 03.02.2007, 22:41 +0100 schrieb Emmanuel QUEMENER:
> hermann pitton a écrit :
> 
> > Am Samstag, den 03.02.2007, 02:55 +0100 schrieb hermann pitton:
> >   
> >> Am Samstag, den 03.02.2007, 01:17 +0100 schrieb Emmanuel QUEMENER:
> >>     
> >>> hermann pitton a écrit :
> >>>
> >>>       
> >>>> Am Freitag, den 02.02.2007, 20:43 +0100 schrieb Emmanuel QUEMENER:
> >>>>         
> > [...]
> >
> >   
> >>> What do you purpose ?
> >>>       
> >> There is also this 167000Hz positive frequency offset in France, but
> >> your initial scan file seem to take it already into account.
> >>
> >> If possible try analog TV too. You change the LNA configuration for
> >> analog in saa7134-cards.c for the test card=109 by setting 
> >> .tuner_config = 3.
> >>
> >> 	[SAA7134_BOARD_PHILIPS_TIGER_S] = {
> >> 		.name           = "Philips Tiger - S Reference design",
> >> 		.audio_clock    = 0x00187de7,
> >> 		.tuner_type     = TUNER_PHILIPS_TDA8290,
> >> 		.radio_type     = UNSET,
> >> 		.tuner_addr	= ADDR_UNSET,
> >> 		.radio_addr	= ADDR_UNSET,
> >> 		.tuner_config   = 2,
> >> 		.mpeg           = SAA7134_MPEG_DVB,
> >> 		.gpiomask       = 0x0200000,
> >> 		.inputs = {{
> >> 			.name   = name_tv,
> >> 			.vmux   = 1,
> >> 			.amux   = TV,
> >> 			.tv     = 1,
> >> 		},{
> >>
> >> For DVB-T you do this in saa7134-dvb.c here.
> >>
> >> static struct tda1004x_config philips_tiger_s_config = {
> >> 	.demod_address = 0x08,
> >> 	.invert        = 1,
> >> 	.invert_oclk   = 0,
> >> 	.xtal_freq     = TDA10046_XTAL_16M,
> >> 	.agc_config    = TDA10046_AGC_TDA827X,
> >> 	.gpio_config   = TDA10046_GP01_I,
> >> 	.if_freq       = TDA10046_FREQ_045,
> >> 	.i2c_gate      = 0x4b,
> >> 	.tuner_address = 0x61,
> >> 	.tuner_config  = 2,
> >> 	.antenna_switch= 1,
> >> 	.request_firmware = philips_tda1004x_request_firmware
> >> };
> >>     
> >
> > Emmanuel,
> >
> > also in saa7134-cards.c in saa7134_board_init2 to stay consistent.
> > On line 4397 after the eeprom detection.
> >
> > 	case SAA7134_BOARD_PHILIPS_TIGER:
> > 	case SAA7134_BOARD_PHILIPS_TIGER_S:
> >
> > This configuration 3 is untested as announced by Hartmut. 
> > Let's see if it can make a difference for you.
> >
> > Hermann
> >
> >
> >
> >
> >
> >   
> Good evening,
> 
> I've edited the files saa7134-cards.c saa7134-dvb.c saa7134-video and
> change all references to video_config from 0 or 2 to 3.
> 
> Here are the messages on load :
> 
> saa7130/34: v4l2 driver version 0.2.14 loaded
> saa7133[0]: found at 0000:03:0a.0, rev: 209, irq: 18, latency: 32, mmio:
> 0xfdefe000
> saa7133[0]: subsystem: 1043:4871, board: Philips Tiger - S Reference
> design [card=109,insmod option]
> saa7133[0]: board init: gpio is 600000
> tuner 2-004b: chip at addr 4b is a tda8290
> tuner 2-004b: Setting mode_mask to 0x0e
> tuner 2-004b: chip found @ 0x96 (saa7133[0])
> tuner 2-004b: Calling set_type_addr for type=54, addr=0xff, mode=0x04,
> config=0x03
> tuner 2-004b: set addr for type -1
> tuner 2-004b: Defining GPIO function
> tuner 2-004b: setting tuner address to 61
> tuner 2-004b: type set to tda8290+75a
> tuner 2-004b: saa7133[0] tuner I2C addr 0x96 with type 54 used for 0x0e
> tuner 2-004b: Defining GPIO function
> tuner 2-004b: setting tuner address to 61
> tuner 2-004b: type set to tda8290+75a
> tuner 2-004b: saa7133[0] tuner I2C addr 0x96 with type 54 used for 0x0e
> saa7133[0]: i2c eeprom 00: 43 10 71 48 54 20 1c 00 43 43 a9 1c 55 d2 b2 92
> saa7133[0]: i2c eeprom 10: ff ff ff 0f ff 20 ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c eeprom 20: 01 40 01 02 03 00 01 03 08 ff 00 cf ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c eeprom 30: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c eeprom 40: ff 21 00 c2 96 10 03 22 15 50 ff ff ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c eeprom 50: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c eeprom 60: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c eeprom 70: ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff ff
> saa7133[0]: i2c scan: found device @ 0x10  [???]
> saa7133[0]: i2c scan: found device @ 0x96  [???]
> saa7133[0]: i2c scan: found device @ 0xa0  [eeprom]
> tuner 2-004b: Calling set_type_addr for type=54, addr=0x4b, mode=0x0c,
> config=0x03
> tuner 2-004b: set addr for type 54
> tuner 2-004b: Defining GPIO function
> tuner 2-004b: setting tuner address to 61
> tuner 2-004b: type set to tda8290+75a
> tuner 2-004b: saa7133[0] tuner I2C addr 0x96 with type 54 used for 0x0e
> tuner 2-004b: Cmd VIDIOC_S_STD accepted for analog TV
> tuner 2-004b: switching to v4l2
> tuner 2-004b: tv freq set to 400.00
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system B
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 128, ADC stat: 255, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 186, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 86
> tuner 2-004b: tv freq set to 400.00
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system B
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 128, ADC stat: 255, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 186, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 86
> saa7133[0]: registered device video0 [v4l2]
> saa7133[0]: registered device vbi0
> saa7133[0]: registered device radio0
> saa7134 ALSA driver for DMA sound loaded
> saa7133[0]/alsa: saa7133[0] at 0xfdefe000 irq 18 registered as card -1
> DVB: registering new adapter (saa7133[0]).
> DVB: registering frontend 0 (DVB-T Philips Tiger S)...
> tda1004x: setting up plls for 48MHz sampling clock
> tda1004x: found firmware revision 29 -- ok
> 
> Initially, I was rather happy because the tzap seems to be more stable,
> but the result is not stable enough in order to work fine when using
> kaffeine :
> 
> tuning to 498167000 Hz
> video pid 0x0078, audio pid 0x0082
> status 00 | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal 9393 | snr a6a6 | ber 00012224 | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 03 | signal ffff | snr a3a3 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal 9b9b | snr 5c5c | ber 0000cff4 | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal eded | snr c0c0 | ber 00003446 | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr 6262 | ber 0001ce00 | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 01 | signal dcdc | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 01 | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc ffffffff |
> status 00 | signal 4e4e | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal ffff | snr 0808 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal dede | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal 8a8a | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal f2f2 | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 00 | signal 9797 | snr 3737 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal d0d0 | snr c9c9 | ber 0000489a | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal ffff | snr 5d5d | ber 0001d9fa | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 00 | signal ffff | snr 0909 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal ffff | snr 3232 | ber 0001fffe | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> status 05 | signal ffff | snr 6363 | ber 0001fffe | unc ffffffff |
> status 00 | signal ffff | snr 0000 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal 9696 | snr abab | ber 0001d6f2 | unc ffffffff |
> FE_HAS_LOCK
> 
> I also tried to scan under scantv (scantv -C /dev/vbi0 -o
> channels-analogic.txt)
> 
> The result was possible to exploited by xdtv but I don't succeed to get
> any sound (I investigate under mixer configuration but no change could
> got me any sound !).
> 
> Correction : wken analogic mode has been used, the digital mode works
> fine !!!!!
> 
> emmanuel at abu:~$ tzap -c channels.conf TF1
> using '/dev/dvb/adapter0/frontend0' and '/dev/dvb/adapter0/demux0'
> tuning to 498167000 Hz
> video pid 0x0078, audio pid 0x0082
> status 00 | signal acac | snr 4848 | ber 0001fffe | unc 00000000 |
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 00000248 | unc 00000046 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 0000022c | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 00000252 | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 00000220 | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 0000020c | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 0000023a | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal abab | snr ffff | ber 0000022c | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 00000248 | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> status 1f | signal acac | snr fefe | ber 00000216 | unc 00000000 |
> FE_HAS_LOCK
> 
> Any idea ?
> 
> Follow the logs of dmesg : all are about the tuner...
> 
> tuner 2-004b: tv freq set to 400.00
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system B
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 1
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 0, ADC stat: 0, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 30, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 255
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 400.00
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system B
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 0, ADC stat: 0, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 100, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 0
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 400.00
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system B
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 0, ADC stat: 0, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 255, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 194
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: insmod fixup: SECAM => SECAM-L
> tuner 2-004b: tv freq set to 400.00
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 64, ADC stat: 0, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 120, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 52
> tuner 2-004b: trying to resolve SECAM L deadlock
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 479.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 241
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 241, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 246
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 246, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 255, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 129
> tuner 2-004b: trying to resolve SECAM L deadlock
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: Cmd TUNER_SET_STANDBY accepted for analog TV
> tuner 2-004b: Cmd VIDIOC_S_STD accepted for analog TV
> tuner 2-004b: insmod fixup: SECAM => SECAM-L
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 0, ADC stat: 0, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 221, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 142
> tuner 2-004b: trying to resolve SECAM L deadlock
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: insmod fixup: SECAM => SECAM-L
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 244
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 244, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 255, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 105
> tuner 2-004b: trying to resolve SECAM L deadlock
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: insmod fixup: SECAM => SECAM-L
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 244
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 244, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: insmod fixup: SECAM => SECAM-L
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: tda8290 not locked, no signal?
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 64, ADC stat: 0, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 2. Agc: 191, lock: 0
> tuner 2-004b: adjust gain, step 3. Agc: 58
> tuner 2-004b: trying to resolve SECAM L deadlock
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 245
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 245, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 479.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 117
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 117, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 479.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 119
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 119, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 120
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 120, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tv freq set to 623.25
> tuner 2-004b: setting tda8290 to system L
> tuner 2-004b: tda827xa config is 0x03
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: setting LNA to high gain
> tuner 2-004b: AGC2 gain is: 10
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: tda8290 is locked, AGC: 122
> tuner 2-004b: adjust gain, step 1. Agc: 122, ADC stat: 0, lock: 128
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tuner 2-004b: Cmd TUNER_SET_STANDBY accepted for analog TV
> saa7133[0]: dsp access error
> saa7133[0]: dsp access error
> tda1004x: setting up plls for 48MHz sampling clock
> tda1004x: found firmware revision 29 -- ok
> tda1004x: setting up plls for 48MHz sampling clock
> tda1004x: found firmware revision 29 -- ok
> tda1004x: setting up plls for 48MHz sampling clock
> tda1004x: found firmware revision 29 -- ok
> 
> Thanks for help.
> 
> I will follow all the instructions in order to correct bugs or improve
> drivers !!!
> 
> Good night...
> 
> EQ




More information about the linux-dvb mailing list