[linux-dvb] Common interface on Technotrend S-1500 broken in v4l-dvb?

Oliver Endriss o.endriss at gmx.de
Sun Oct 14 00:11:46 CEST 2007


P. van Gaans wrote:
> Today I was testing some stuff and downloaded and installed the newest 
> v4l-dvb from hg. After a while I figured out that FTA channels on my TT 
> S-1500 still worked, but the CAM would not respond. I checked all 
> connections, re-inserted the CAM, reboot the computer but nothing would 
> help. My CI daughterboard version is 1.1 and I bought this S-1500 end of 
> august 2007. I use Ubuntu 7.04 with kernel 2.6.20-16-generic.
> 
> After installing a somewhat older version of v4l-dvb I luckily had left 
> on my harddisk, the common interface directly came back to life.

Could you please try to find out which changeset broke the code?

If you have a current HG checkout, you can update the driver to a given
version using 'hg update <no of changeset>'.

> Maybe I just did something wrong somewhere, but would it be possible 
> some big change was made to the way the S-1500 handles the CI that could 
> have broken it?

It's probably a change in budget-ci.c or dvb_ca_en50221.c

Just an educated guess:
Did   http://linuxtv.org/hg/v4l-dvb/rev/b0a3a9b43d60
break the code? -> 'hg update 6279'

CU
Oliver

-- 
----------------------------------------------------------------
VDR Remote Plugin 0.4.0: http://www.escape-edv.de/endriss/vdr/
----------------------------------------------------------------



More information about the linux-dvb mailing list