[linux-dvb] Very quiet around Nova-T 500

Nicolas Will nico at youplala.net
Wed Feb 20 10:25:21 CET 2008


On Wed, 2008-02-20 at 08:38 +0100, Patrik Hansson wrote:
> On 2/19/08, Jonas Anden <jonas at anden.nu> wrote:
> > > > There is not a lot being said about the Nova-T 500 the last
> week.
> > > > Don´t know if that is a good (coders coding) or a bad (nothin
> > > > happening)
> > >
> > > Or coders busy on other code, or coders who ran out of ideas, or
> coders
> > > enjoying life, etc.
> >
> > ..or just waiting for the problem to reappear ;( The trouble with
> the
> > second tuner dying is tricky (for me) to isolate.
> >
> > As a workaround, enabling full debug (debug=15) on the
> dvb_usb_dib0700
> > module has made my system rock solid. I turned on debugging to try
> to
> > isolate the issue, but with debugging enabled the problem does not
> > appear (at least not on my system).
> >
> > I haven't really figured out *what* in the debug code is helping
> yet,
> > but I still suspect that this is timing-related and the debug code
> > simply slows things down a bit. Enabling debugging will put a whole
> lot
> > of "junk" in your system log files, but at least the second tuner
> wont
> > die on you. If you go this path, make sure your log rotation works
> as it
> > should -- my weekly rotated logs are up to 130 MB in size ;)
> >
> >  // J

> 
> Could someone that knows what they are doing document that option on
> the wiki ?

Corrected.

The strange thing is that modinfo does not say anything about a level 15
debug for the dvb_usb_dib0700 module.

http://linuxtv.org/wiki/index.php/Hauppauge_WinTV-NOVA-T-500#dvb_usb_dib0700

Nico




More information about the linux-dvb mailing list