[linux-dvb] Leadtek WinFast DTV Dongle Gold Remote issues

Alistair M tlli at hotmail.com
Thu Jul 3 16:06:51 CEST 2008


Ah great news...! 

> Date: Thu, 3 Jul 2008 17:04:18 +0300
> From: crope at iki.fi
> To: tlli at hotmail.com
> CC: linux-dvb at linuxtv.org
> Subject: Re: [linux-dvb] Leadtek WinFast DTV Dongle Gold Remote issues
> 
> Alistair M wrote:
> > Hello Antii,
> > I have compiled in your latest build.
> > 
> > What seems to be happening is, in the terminal or even a text editor, 
> > when i press any button on the remote control, that character (eg. 0) 
> > will be repeated as text on the terminal or text editor. So if i for 
> > instance press the key 0 on the remote, while i have a text editor open, 
> > it enters the number 0 continuously, like this:
> > 000000000000000000000000000000... in the editor, or terminal window, or 
> > any text input field.
> 
> hmm, I think I know the reason. Actually this is due to hardware bug. I 
> think I have older silicon revision that returns error code when polling 
> remote events and there is no event. You have a newer silicon that does 
> not return error any more. Current remote polling code in the driver 
> relies that error code. I will fix that soon, it is easy to fix.
> 
> > Does that make sense...
> > Its past midnight here in Australia so i have to get to bed as i have to 
> > work tomorrow, i'll email back in the morning.
> > Thank you Antii.
> > Alistair.
> 
> regards
> Antti
> -- 
> http://palosaari.fi/

_________________________________________________________________
It's simple! Sell your car for just $30 at CarPoint.com.au
http://a.ninemsn.com.au/b.aspx?URL=http%3A%2F%2Fsecure%2Dau%2Eimrworldwide%2Ecom%2Fcgi%2Dbin%2Fa%2Fci%5F450304%2Fet%5F2%2Fcg%5F801459%2Fpi%5F1004813%2Fai%5F859641&_t=762955845&_r=tig_OCT07&_m=EXT
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/attachments/20080704/81ef7a2a/attachment.htm 


More information about the linux-dvb mailing list