[linux-dvb] HVR-1500Q eeprom not being parsed correctly

Tim Lucas lucastim at gmail.com
Tue Sep 9 23:01:40 CEST 2008


> Message: 5
> Date: Tue, 09 Sep 2008 10:52:53 -0400
> From: Steven Toth <stoth at linuxtv.org>
> Subject: Re: [linux-dvb] HVR-1500Q eeprom not being parsed correctly
> To: Patrick Boisvenue <patrbois at magma.ca>
> Cc: linux-dvb at linuxtv.org
> Message-ID: <48C68DC5.1050400 at linuxtv.org>
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed

> Patrick Boisvenue wrote:
>> I cannot get my new HVR-1500Q to work at all even though it's recognized
>> as such.  The best I was able to figure out was it does not like the
>> eeprom.  After enabling the debug mode on tveeprom, I got the following
>> when loading cx23885:

...

>> cx23885[0]: warning: unknown hauppauge model #0
>> cx23885[0]: hauppauge eeprom: model=0
>> cx23885[0]: cx23885 based dvb card

...

>> Did a hg pull -u http://linuxtv.org/hg/v4l-dvb earlier today so running
>> off recent codebase.

>Fixed it, see linuxtv.org/hg/~stoth/v4l-dvb<http://linuxtv.org/hg/%7Estoth/v4l-dvb>
.

>Pull the topmost patch and try again, please post your results back here.

>Thanks,

>Steve

This is the same problem that I was having

[  589.382427] tveeprom 5-0050: Encountered bad packet header [ff]. Corrupt
or not a Hauppauge eeprom.
[  589.382431] cx23885[0]: warning: unknown hauppauge model #0
[  589.382432] cx23885[0]: hauppauge eeprom: model=0

I was working with the cx23885-audio branch for the analog support.  Could
these changes be added to that branch as well?  Or could I get things
working by simply merging with the ~stoth/v4l-dvd branch?

-- 
--Tim
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.linuxtv.org/pipermail/linux-dvb/attachments/20080909/305e0b53/attachment.htm 


More information about the linux-dvb mailing list