<html><head><style type="text/css"><!-- DIV {margin:0px;} --></style></head><body><div style="font-family:times new roman, new york, times, serif;font-size:12pt"><div style="font-family: times new roman,new york,times,serif; font-size: 12pt;">Sorry...&nbsp; I missed it.&nbsp;&nbsp; I'm testing it out now.&nbsp;&nbsp; Looks like the first change is ok.&nbsp; I still get the OTA channels working.<br>I have to patch and compile mythtv.&nbsp;&nbsp; I'll get back to the list with my results.<br><br>Dwaine<br><br><div style="font-family: times new roman,new york,times,serif; font-size: 12pt;">----- Original Message ----<br>From: Michael Krufky &lt;mkrufky@linuxtv.org&gt;<br>To: John &lt;jharitos@yahoo.com&gt;<br>Cc: Dwaine Garden &lt;dwainegarden@rogers.com&gt;; linux-dvb@linuxtv.org; Linux and Kernel Video &lt;video4linux-list@redhat.com&gt;<br>Sent: Sunday, January 7, 2007 6:50:44 PM<br>Subject: Re: [linux-dvb] Problem with Kworld ATSC-110<br><br><div>John wrote:<br>&gt;
 Thanks, I look forward to seeing if it works on your<br>&gt; system. I also tried it on a the latest livedvd<br>&gt; Knoppix distro and it diplayed the same behavior.<br>&gt; <br>&gt; --- Dwaine Garden &lt;dwainegarden@rogers.com&gt; wrote:<br>&gt; <br>&gt;&gt; I'll do some testing too.&nbsp;&nbsp;I have not tried both<br>&gt;&gt; analog and digital on separate RF connections.<br><br>I sent out test patches to address this very issue ages ago, but nobody has ever<br>responded with any test results...<br><br><a target="_blank" href="http://lists-archives.org/video4linux/10378-kworld-atsc110-philips-tuv1236d-f-h-multiple-inputs.html">http://lists-archives.org/video4linux/10378-kworld-atsc110-philips-tuv1236d-f-h-multiple-inputs.html</a><br><br>The current code in the kernel will (or should) behave as follows:<br><br>One RF is used for analog + digital cable (QAM256)<br><br>The other RF is used for OTA VSB only.<br><br>One of the patches in the link above should change the
 behavior to reflect the following:<br><br>Analog will always use one RF, and digital, regardless of VSB or QAM, will use the other.<br><br>At the time I wrote the email, I wasnt sure which patch was correct, so I provided two<br>for testing.&nbsp;&nbsp;One will work correctly, and the other will probably force all tuning to<br>use the single RF no matter what.<br><br>I do not have an ATSC110 to test this with, so it is up to you guys to test the patches<br>that I am providing, and make the appropriate changes to them as necessary.<br><br>&gt;&gt; I think this is the only hdtv card that does have<br>&gt;&gt; two RF connections.<br><br>Actually, the FusionHDTV3 Gold-Q also has two rf inputs, in addition to<br>the ATI HDTV Wonder.<br><br>I hope this information helps you... PLEASE respond with some feedback.<br><br>Cheers,<br><br>Mike Krufky<br></div></div><br></div></div></body></html>