We&#39;re successfully running 3 x T500 in our VDR systems under debian Kernel <a href="http://2.6.16.20">2.6.16.20</a><br><br><div><span class="gmail_quote">On 3/22/07, <b class="gmail_sendername">Jonathan Wood</b> &lt;<a href="mailto:jonathanwood@clara.net">
jonathanwood@clara.net</a>&gt; wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">I&#39;m having some problems getting two Nova-T 500 working in a single
<br>system. Either one of the cards works fine by itself, but as soon as I<br>have a second card it hangs the kernel when its detecting the second<br>card (will try and get the console logger working to get some more debug
<br>from this). I&#39;ve tried the usual sort of stuff like disabling all<br>onboard usb ports and swapping the PCI&#39;s round but it hasn&#39;t made any<br>difference.<br><br>CPU: AMD Athlon XP 3200+<br>MOBO: A7V600-X (KT600)
<br>Kernel: 2.6.21-rc4<br><br>Is anyone running 2x Nova-T 500 in the same system with success? any<br>ideas why they wouldn&#39;t work?<br><br>I&#39;m also occasionally seeing the the usb disconnection problem, as<br>reported by some other users (just happened when writing this email),
<br>but thats another issue,<br><br>Best Regards,<br><br>Jonathan<br><br>--<br>Jonathan Wood<br><a href="mailto:jonathanwood@clara.net">jonathanwood@clara.net</a><br><br>_______________________________________________<br>
linux-dvb mailing list<br><a href="mailto:linux-dvb@linuxtv.org">linux-dvb@linuxtv.org</a><br><a href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb">http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb</a>
<br></blockquote></div><br>