<div>As workaround I commented out initialisation of CI interface, that&#39;s not a&nbsp;problem because I don&#39;t have CI.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div>diff budget-av.c.orig budget-av.c<br>1175c1175<br>&lt;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; ciintf_init(budget_av);<br>---<br>&gt;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; //ciintf_init(budget_av);</div><br><br>
<div><span class="gmail_quote">On 1/25/07, <b class="gmail_sendername">Jukka Pirinen</b> &lt;<a href="mailto:jukka.pirinen@gmail.com">jukka.pirinen@gmail.com</a>&gt; wrote:</span>
<blockquote class="gmail_quote" style="PADDING-LEFT: 1ex; MARGIN: 0px 0px 0px 0.8ex; BORDER-LEFT: #ccc 1px solid">
<div>Hi.</div>
<div>When I <span class="st" id="st" name="st">load</span> budget_av module, system <span class="st" id="st" name="st">load</span> raises closer to 1.00 and stays there, <span class="st" id="st" name="st">load</span> average: 
1.02, 0.98, 0.98<br>When I unload module&nbsp;<span class="st" id="st" name="st">load</span> will go back to 0.00.</div>
<div>Vdr is not running&nbsp;and nothing&nbsp;is using card. </div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Using Ubuntu edgy stock kernel 2.6.17-10-generic, latest DVB driver from mercurial.</div>
<div>DVB card is Terratec Cinergy 1200-c without CI. </div>
<div>&nbsp;</div>
<div>Most of the time this prosess is in D state,&nbsp;could process cause I/O wait what raises <span class="st" id="st" name="st">load</span>? Process could not be straced.</div>
<div>&nbsp;</div>
<div># ps -e -o pid,state,command|grep kdvb-ca-<br>&nbsp;5069 D [kdvb-ca-0:0]</div><span class="sg">
<div>&nbsp;</div>
<div><span>&nbsp;// Jukka Pirinen</span></div></span></blockquote></div><br>