<br><br>
<div class="gmail_quote"><br><br>
<p>hi, </p>
<p>I am working on DVB-T for the first time. I am using a Pinnacle PCTV 2001e USB DVB-T dongle.In that the device dri vers are getting registered and the device is getting detected.I am using a <a href="http://2.6.23.15/" target="_blank">2.6.23.15</a> kernel.<br>
&nbsp;<br>The dmesg is as follows:<br>&nbsp;<br>dvb-usb: Pinnacle PCTV Dual DVB-T Diversity Stick successfully deinitialized and disconnected.<br>usb 1-1.4: new high speed USB device using musb_hdrc and address 4<br>usb 1-1.4: Product: PCTV 2001e<br>
usb 1-1.4: Manufacturer: PINNACLE<br>usb 1-1.4: SerialNumber: 12020607<br>usb 1-1.4: configuration #1 chosen from 1 choice</p>
<p>dvb-usb: found a &#39;Pinnacle PCTV Dual DVB-T Diversity Stick&#39; in cold state, will try to load a firmware<br>dvb-usb: downloading firmware from file &#39;dvb-usb-dib0700-1.10.fw&#39;<br>dib0700: firmware started successfully.<br>
dvb-usb: found a &#39;Pinnacle PCTV Dual DVB-T Diversity Stick&#39; in warm state.<br>dvb-usb: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer.<br>DVB: registering new adapter (Pinnacle PCTV Dual DVB-T Diversity Stick)<br>
DVB: registering frontend 0 (DiBcom 7000PC)...<br>DiB0070: successfully identified<br>dvb-usb: will pass the complete MPEG2 transport stream to the software demuxer.<br>DVB: registering new adapter (Pinnacle PCTV Dual DVB-T Diversity Stick)<br>
DVB: registering frontend 1 (DiBcom 7000PC)...<br>DiB0070: successfully identified<br>dvb-usb: Pinnacle PCTV Dual DVB-T Diversity Stick successfully initialized and connected.<br>&nbsp;<br>But, after that when i am trying to run any scan application , it is showing &quot;scan failed&quot;.<br>
&nbsp;<br>the dmesg after running scan application is,<br>&nbsp;<br>APPLN INFO &gt;&gt; Inside scan_network<br>APPLN INFO &gt;&gt; Inside tune_initial<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 474166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>
initial transponder 498166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 522166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 538166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>
initial transponder 562166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 586166000 0 3 9 3 1 2 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 714166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>
initial transponder 738166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 754166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 762166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>
initial transponder 786166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside alloc_transponder<br>initial transponder 810166000 0 2 9 3 1 0 0<br>Inside tune_to_next_transponder()<br>Inside tune_to_transponder()<br>APPLN INFO &gt;&gt; Entered __tune_to_transponder()<br>
&gt;&gt;&gt; tune to: 474166000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ:FEC_2_3:FEC_AUTO:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD_INTERVAL_1_32:HIERARCHY_NONE<br>WARNING: &gt;&gt;&gt; tuning failed!!!<br>APPLN INFO &gt;&gt; Entered __tune_to_transponder()<br>
&gt;&gt;&gt; tune to: 474166000:INVERSION_AUTO:BANDWIDTH_8_MHZ:FEC_2_3:FEC_AUTO:QAM_64:TRANSMISSION_MODE_8K:GUARD_INTERVAL_1_32:HIERARCHY_NONE (tuning failed)<br>WARNING: &gt;&gt;&gt; tuning failed!!!<br>Inside tune_to_transponder()</p>

<p>etc, etc.<br>&nbsp;<br>Can Anyone Please tell me if you have faced a similar problem or what is happening ?<br>Do i have to add something to the kernel?<br>&nbsp;<br>Best regards,<br>subhro</p></div><br>