<table cellspacing='0' cellpadding='0' border='0' ><tr><td valign='top' style='font: inherit;'>anyone knows about a similar solution like settings legacy=0 for TT s2-3200?<br>I'm getting only half of the video rates Goga777 gets.<br><br>regards<br><br>Newsy<br><br>--- Goga777 <i>&lt;goga777@bk.ru&gt;</i> schrieb am <b>Di, 15.7.2008:<br></b><blockquote style="border-left: 2px solid rgb(16, 16, 255); margin-left: 5px; padding-left: 5px;"><b>Von: Goga777 &lt;goga777@bk.ru&gt;<br>Betreff: Re: [linux-dvb] Re : Re : problems with multiproto &amp; dvb-s2 with high SR, losing parts of stream<br>An: newspaperman_germany@yahoo.com<br>Datum: Dienstag, 15. Juli 2008, 9:36<br><br></b><pre><b>&gt; with femon I can see that data rates. Which datarate can you see at 12130 H<br>30000 3/4 "TV 4"? (Not the on on 11341 V<br>&gt; 25000 3/4, this one is working fine) Me getting only 5 Mbit/s at 12130 H<br>although the channel has about 12 Mbit/s.<br><br>do you mean
 video/audio bitrate ?<br><br>well for History HD - video bitrate is - 17 Mbit/s , audio - 245-258 kbit/s<br>for Silver HD - 14 and 258<br>for TV4 HD - videobitrate - 16 Mbit/s , audio bitrate - is 0 kbit/s - it's<br>strange I don't unsderstand why audio is 0<br><br>so, I don't have official card I can't open this channels<br><br><br>&gt; how can you set " (cx24116 demod with legacy=0 option)"?<br><br>it's only for cx24116 based cards - hvr4000, Nova HD ... !!!<br><br>modprobe cx24116 legacy=0<br><br><br><br>&gt; <br>&gt; regards <br>&gt; <br>&gt; Newsy<br>&gt; --- Goga777 &lt;goga777@bk.ru&gt; schrieb am Mo, 14.7.2008:<br>&gt; Von: Goga777 &lt;goga777@bk.ru&gt;<br>&gt; Betreff: Re: [linux-dvb] Re : Re : problems with multiproto &amp; dvb-s2<br>with high SR, losing parts of stream<br>&gt; An: linux-dvb@linuxtv..org<br>&gt; Datum: Montag, 14. Juli 2008, 22:14<br>&gt; <br>&gt; &gt; &gt; &gt; And you could retrieve the stream with no problemn even<br>watch
 it?<br>&gt; &gt; &gt; <br>&gt; &gt; &gt; do you mean H264/ffmpeg decoding problem ? Ah, I can't open<br>these<br>&gt; &gt; &gt; encrypted channels <br>&gt; &gt; <br>&gt; &gt; Is it a card problem? I mean my TT-3200 has problems to tune on some <br>&gt; &gt; channels, but when it tunes the CI/CAM works perfectly (here almost <br>&gt; &gt; every channel is encrypted). Does HVR-4000 has a good CI?<br>&gt; <br>&gt; I don't have the card, that's why I can't open these channels.<br>We<br>&gt; have spoken about LOCK :)<br>&gt; <br>&gt; Goga<br>&gt; <br>&gt; <br>&gt; <br>&gt; _______________________________________________<br>&gt; linux-dvb mailing list<br>&gt; linux-dvb@linuxtv.org<br>&gt; http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb<br>&gt; <br>&gt; <br>&gt;       __________________________________________________________<br>&gt; Gesendet von Yahoo! Mail.<br>&gt; Dem pfiffigeren Posteingang.<br>&gt; http://de.overview.mail.yahoo.com<br><br><br>--
 <br>Удачи,<br>Игорь</b></pre></blockquote></td></tr></table><br>



      <hr size=1>
Gesendet von <a  
href="http://us.rd.yahoo.com/mailuk/taglines/isp/control/*http://us.rd.yahoo.com/evt=52427/*http://de.overview.mail.yahoo.com" target=_blank>Yahoo! Mail</a>.
<br>
Dem pfiffigeren Posteingang.