<br><br><div class="gmail_quote">On Thu, Nov 6, 2008 at 3:52 PM, Lindsay Mathieson <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:lindsay@softlog.com.au">lindsay@softlog.com.au</a>&gt;</span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi All, I have a Fusion Pro I&#39;m testing with. Have installed the latest<br>
v4l-dvb drivers as per the wiki and the board is recognised correctly on<br>
boot and registers a /dev/dvb/adaptor0 device. However it is uable to<br>
tune anything - a &quot;scan &lt; au-Brisbane&quot; runs with no errors, but finds no<br>
stations.<br>
<br>
However if I install the pascoe drivers:<br>
 &nbsp;<a href="http://www.itee.uq.edu.au/%7Echrisp/Linux-DVB/DVICO/" target="_blank">http://www.itee.uq.edu.au/~chrisp/Linux-DVB/DVICO/</a><br>
 &nbsp;<a href="http://linuxtv.org/hg/%7Epascoe/xc-test/" target="_blank">http://linuxtv.org/hg/~pascoe/xc-test/</a><br>
<br>
Its works fine - picks up the brisbane stations and displays them via mythtv<br>
<br>
I thought the pascoe drivers were merged into the trunk ages ago - am I<br>
mistaken?<br>
<br>
Thanks,<br>
<br>
Lindsay<br>
<br>
p.s My setup is a test PC and I can run tests as needed - doesn&#39;t matter<br>
if it breaks.<br>
<br>
--<br>
Lindsay<br>
Softlog Systems<br>
<br>
<br>
<br>
_______________________________________________<br>
linux-dvb mailing list<br>
<a href="mailto:linux-dvb@linuxtv.org">linux-dvb@linuxtv.org</a><br>
<a href="http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb" target="_blank">http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/linux-dvb</a><br>
</blockquote></div>Lindsay,<br>I too seem to have an issue with tuning and DVICO drivers. Since I upgraded to mythbuntu 8.10 I have found my DViCO Dual Digital 4 has loaded proprly with no errors (thanks to the inclusion of xc... firmware), however no stations could be scanned with the firmware that came with it.<br>
<br>When I used the pascoe drivers in 8.04 I was able to tune stations.<br><br>Might this be related to the 7MHz issues in the past (with Australia having 7MHz channels)?<br><br>Cheers,<br>Damien.<br>