[vdr] FF card A/V sync - in progress?

Pasi Juppo pasi.juppo at iki.fi
Wed Jan 24 19:29:31 CET 2007


Hi,

Unfortunately I deleted the episode immediately after I had watched it
(I seldom save any episodes anyway). But if this happens again I'll make
a clip for futher evaluation.

I don't recall having ever problems with audio sync in live TV. I'm
using TT FF v1.5 (iirc) and also TT1500 budget.

Br, Pasi


Morfsta wrote:
> Hi Pasi,
>  
> Perhaps you could cut the clip and send it to Oliver and Werner for
> further testing and debugging?
>  
> I do still have sync problems too with live TV and freeview, but it is
> not as bad as it was. I don't understand though why no-one else seems to
> have sync problems with live TV, so I have rolled back to an older
> driver for my DVB-T card (TDA-100045) as I changed a year ago and that
> might have been when it started, but I changed the AV7110 firmware at
> the same time. I'll see if it improves things.
>  
> Regards,
>  
> Morfsta
>  
> On 1/23/07, *Pasi Juppo* <pasi.juppo at iki.fi <mailto:pasi.juppo at iki.fi>>
> wrote:
> 
>     Pasi Juppo wrote:
>     > Anyway, I can report also that A/V sync problem does not seem to be
>     > bothering anymore. Excellent work!
> 
>     I was a bit too hasty. Sync got lost once while watching Pako (Prison
>     Break). However, it was nicer than earlier. Sync was out of sync but the
>     video and audio played nicely - just out of sync. Previously audio was
>     making cracking noise time to time.
> 
>     Br, Pasi
> 
>     _______________________________________________
>     vdr mailing list
>     vdr at linuxtv.org <mailto:vdr at linuxtv.org>
>     http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr
> 
> 
> 
> ------------------------------------------------------------------------
> 
> _______________________________________________
> vdr mailing list
> vdr at linuxtv.org
> http://www.linuxtv.org/cgi-bin/mailman/listinfo/vdr




More information about the vdr mailing list