[vdr] CAM-CI and multi-channel viewing + slow startup

Simon Baxter linuxtv at nzbaxters.com
Sat Jul 21 21:37:11 CEST 2007


> > Does your log contain any of these lines?:
> >
> > Jul 21 12:30:41 video vdr: [3935] CAM 1: replies to QUERY - multi
channel
> decryption possible
> > Jul 21 12:30:42 video vdr: [3939] CAM 3: doesn't reply to QUERY - only a
> single channel can be decrypted
> >
> > Should be self-explanatory ;-)
> >
>
> No, all I get is "info: Channel not available!"
>
> Here's the logs from starting recording on channel 2, and trying to switch
> to channel 1, with these 2 channels in the same transponder :
> Sky 1;T:594000:C0M64:C:XXXX:529:530:0:606:201:182:2:0
> Juice 2;T:594000:C0M64:C:XXXX:577:578:0:606:204:182:2:0
>
> /var/log/messages:
> Jul 22 07:23:51 media1 vdr: [5764] timer 1 (2 0723-1023 '@TITLE EPISODE')
> start
> Jul 22 07:23:51 media1 vdr: [5764] record
>
/media/video/vdr/@J2_-_Our_Kind_of_Music_Press_'i'_for_more_information./200
> 7-07-22.07.23.50.99.rec
> Jul 22 07:23:51 media1 vdr: [5764] info: Recording started
> Jul 22 07:24:01 media1 vdr: [5764] switching to channel 1
> Jul 22 07:24:01 media1 vdr: [5764] info: Channel not available!
> Jul 22 07:24:03 media1 vdr: [5764] switching to channel 2
> Jul 22 07:24:21 media1 vdr: [5764] confirm: Stop recording?
> Jul 22 07:24:21 media1 vdr: [5764] warning: Stop recording?
> Jul 22 07:24:27 media1 vdr: [5764] confirmed
>
> are there more debugs I should have on?

I've turned on "static bool DebugProtocol = true;"  in ci.c and still get
none of these "CAM 1:" messages  ????

any ideas?




More information about the vdr mailing list