<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2900.2873" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>Hello,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>I've installed this evening vdr 1.4.0 and 
various plugins.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>All is compiling fine (wel, all plugins I 
want).... but when I start vdr, </FONT><FONT face="Comic Sans MS" size=2><FONT 
face="Comic Sans MS" size=2>the video moves for less than half of a seconfd then 
freeze ! </FONT>I can use my remote controler to switch channels, set the 
plugins or start whatever...&nbsp; </FONT><FONT face="Comic Sans MS" 
size=2>Watching a recorded movie results in the same problem ! The display 
freezes, but the remote controler (and also vdr) is still working ! 
</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>The processor is running at around 60% 
whereas using vdr 1.3.36 (my current running version), the processor runs 
generally at less than 10%.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>Looking at the logs, i've notivced many 
many errors like indicated hereafter:</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT 
face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><FONT face=Arial 
size=2></FONT><FONT face=Arial size=2></FONT><BR>Apr 30 23:10:05 mcp-vdr vdr: 
[8214] ERROR (transfer.c,92): Argument invalide <BR>Apr 30 23:10:07 mcp-vdr last 
message repeated 62930 times <BR>Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8215] buffer 
usage: 70% (tid=8214) <BR>Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8214] ERROR 
(transfer.c,92): Argument invalide <BR>Apr 30 23:10:07 mcp-vdr last message 
repeated 10897 times <BR>Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8215] buffer usage: 80% 
(tid=8214) <BR>Apr 30 23:10:07 mcp-vdr vdr: [8214] ERROR (transfer.c,92): 
Argument invalide </DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>I' don't know what to do in order to get 
my vdr working with the latest version... I'm using vdr 1.4.0 and a DXR3 card 
using plugin version 0.2.5 ! </FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>I tryed to change the flush rate of the 
plugin to 300, but nothing better ! I tried also a previous version of the 
plugin, but the same problem occurs ! </FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>Many thanks for your help.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2>&nbsp;&nbsp;&nbsp; MichaelIP</FONT></DIV>
<DIV><FONT face="Comic Sans MS" size=2></FONT>&nbsp;</DIV></BODY></HTML>