<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=iso-8859-1">
<META content="MSHTML 6.00.2900.3660" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#ffffff>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I only just recently discovered this script for 
copying EPG from one channel to another.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I have a couple of DVB-C cards, and use the 
PVRINPUT plugin to drive a PVR-500 dual analog card.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I can't get this to work though.</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2></FONT>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>printchannels.pl -c 
/etc/vdr/vdr-1.6.0/channels.conf&nbsp; gives me the channels I want to copy 
to/from:</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>ONE;T&nbsp;&nbsp; 
C-182-10-1005<BR>TV2;T&nbsp;&nbsp; C-182-10-1006<BR>TV3;T&nbsp;&nbsp; 
C-182-0-1003<BR>Prime TV;T&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
C-182-2-212<BR>C4;T&nbsp;&nbsp;&nbsp; C-182-6-609</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV><FONT face=Arial size=2>
<DIV><BR>ONE_A&nbsp;&nbsp; C-0-112-1796<BR>TV2_A&nbsp;&nbsp; 
C-0-119-1908<BR>TV3_A&nbsp;&nbsp; C-0-126-2020<BR>Prime 
TV_A&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; C-0-189-2134<BR>C4_A&nbsp;&nbsp;&nbsp; 
C-0-203-2135<BR></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>So I put this into /vdraepg.conf :<BR>#source-channel, target-channel, 
time-adjustment<BR>C-182-10-1005, C-0-112-1796, 0 #ONE;C -&gt; 
ONE_A<BR>C-182-10-1006, C-0-119-1908, 0 #TV2;C -&gt; TV2_A<BR>C-182-0-1003, 
C-0-126-2020, 0 #TV3;C -&gt; TV3_A<BR>C-182-2-212, C-0-189-2134, 0 #PRIME;C 
-&gt; PRIME TV_A<BR>C-182-6-609, C-0-203-2135, 0 #C3;C -&gt; C4_A<BR></DIV>
<DIV>but when I run:</DIV>
<DIV>/root/bin/vdraepg.rb -s /root/bin -c /etc/vdr/vdr-1.6.0</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>I get these messages (which look OK):</DIV>
<DIV>250 EPG data processed<BR>221 freddy.nzbaxters closing connection<BR></DIV>
<DIV>But no epg data is transfered</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV>What am I doing wrong?</DIV></FONT></BODY></HTML>