<div dir="rtl"><div dir="ltr" style="text-align: left;">After allot of help from Klaus to understand what was wrong i got a big break.<br>Recording works in vdr with no issue at all, the recording do contain the aac-latm audio.<br>

After updating the vnsi server to last git and xbmc to last preEden build by  Lars Op den Kamp all the channel watchable but still no audio.<br>I'm no developer but i can read, on xbmc display it show that the audio is mpeg2 (which is not) and on the vnsi server code it's seems that the default is mpeg2audio.<br>

So i decided to force vnsi server to use the aac demuxer when mpeg2 audio is found, and at last i got audio working.<br><br>I've posted an issue on vnsi-server github with more info about it<br><a href="https://github.com/pipelka/vdr-plugin-vnsiserver/issues/18">https://github.com/pipelka/vdr-plugin-vnsiserver/issues/18</a><br>

<br>As you can read this in the issue i'm not sure where the problem or how vdr and it's plugin system works.<br>It can be on the vnsi server plugin as it may can't recognize the aac-latm within the stream.<br>

It can be on vdr side if vdr tells vnsi server that the audio is encoded as mpeg2.<br>Finaly it can be the trasport stream itself that misconfigured and have some marker indicate the audio as mpeg2.<br>As my knowledge in mpeg2 ts and my analyzing skill are very limited i add the stream saved with tsreader so you may analyze it and also recording made by vdr.<br>

<br><a href="http://dl.dropbox.com/u/6902100/test13_001.mpg">http://dl.dropbox.com/u/6902100/test13_001.mpg</a><br><a href="http://dl.dropbox.com/u/6902100/2011-08-15.01.27.1-0.rec.tar">http://dl.dropbox.com/u/6902100/2011-08-15.01.27.1-0.rec.tar</a><br>

<br>Thanks,<br><br>Barak.<br><br></div></div>